Кладионица

1. TJ Warren ja sam odigrao plus opet, mada su ga digli na 14.5

2. Obojicu a u kurac ako dodje neka dodje

3. I daj mlatoniju sta pije

4. http://i.imgur.com/RNYncUA.png

то је то ово мора да дође иначе ја подућках за ЕЛ

5. е сад се јеби касно а видиш и код млатонија 14.5 граница ма боље што нисмо брате биће тај на 15 ;)))

6. Pocetak vica:

Seli Coakg i Pseto da sastavljaju tiket za nba....

7. Los tiket coa, znaci moze da dodje

8. Kraj vica: dionisijo ispao glup HAHAHAHAHAHAHA

9. па псету реци арминг брт већина његова.

али значи нам та подршка пуно хвала!!

10. Kako vecina moja mejmune kad imamo po dva? (ako dodje sve su moje hehe)

11. Bio 14.5 kad sam uplatio, sad vidim da je i kod mene 15.5 i 1.70 je na plus

Aj sa srećom nek vam je taj drugarski tiket

12. Evo uvukla se kob sumnje u ova dva drugara, svi znamo sta to znaci....

13. Sad bez durenta ima da siluje kure ima taman da obori rekord trojkama isto ko prosli put kad je masio, mada jeste solidna granica 30,5 ali opet se preskace ovo
    Batlera i pola dzordza ne dirajte nzm koji im je kurac

14. Pa eto, znao sam da smo trebali vorena, sad cemo pasti jer coa oce batlera ciglasa hahahahahaha

15. Ma sta kenjam jebeno nameste ga bukmejkeri na 50/50 glupsoto drkam kurac

16. добро је армин га је управо освештао сад да кари прескаче и да батлера не дирамо ок то је то одох одмах да пишем подршци да исплате ово псето види шта ћеш да пишеш са 3500 сад џддддддд

17. нененене брт ја само минусе бијем ето вејд чиле минус и кари 2/20 минус све регуларно ти види шта ћеш с ова два плуса а хендикеп је ок то је заједничко рецимо

18. Sad bez durenta ima da siluje kure ima taman da obori rekord trojkama isto ko prosli put kad je masio, mada jeste solidna granica 30,5 ali opet se preskace ovo
    Batlera i pola dzordza ne dirajte nzm koji im je kurac

Zaokruzuj tamo dva tipa xdddd

Haha kako dodjosmo do toga da ja igram pluseve ja nemam pojma

19. Ja sam veliki strucnjak za kladionicu ali je ovaj zivot bas prevelika prevara lazu me konstantno ja msm da je ovo neki test jedino objasnjanje

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.