Кладионица

1. odigram tri tiketa, dva okačim ovde - padnem.
    treći ne okačim - prodje.

2. Kejsi, Jankunas i Kerol minus me nikad nisu izdali, nije ni Hajns ali eh

3. Radi i moj baksuz i dalje xd

4. Ne mogu da se pohvatam, čas gledam završnicu pao - cska, čas real - fener. I kraj regularnog dela u grčkoj, prebacujem na ovu drugu, i videste li ovog turčina posle koša judoa? Aahahah oplakah, bog

5. http://i.imgur.com/43iNhQZ.jpg

торнике шенгелија, јебем ли ти мајку грбаву и сестру ону још грбавију

6. а не бих га ставио на тикет никад да сам знао да је смањена квота, ето.

7. Stavi 200 igrača, da. Some

8. да ми је једном само да претера на моју страну, мислим да сам везао једно два месеца да ме у сваком колу један појебе, нека, полако.

9. reci mi sta je cener, kad si uplatio cenera to je nekih 10 pretpostavljam

10. CENER JE 10 MARAKA
    CVAJA JE 20 MARAKA
    OVDJE SAM CVAJU UPLATIO :d

11. preljep tiket coa, šteta doista

12. браво макаронац.

500 динара повраћаја имам овде, хаха, беда.

јебаћу им мајку једном с евролигом, од сад на овакав тикет иде 300 у сваком колу, док не забодем сома евра овако не батаљујем.

13. šteta coa, fin tiket

14. kemba 24.5+
    jokić 19.5+
    toronto 1
    šarlot 216.5+
    boston 213.5+
    šarić 18.5+

ispratite ovo verujte mi, čuješ li armine

15. imam ti i od srijede boh sa 570km na 30km uplate dobitka :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.