Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
usercina prokleta
izijem pvt
http://oi63.tinypic.com/34ya3oo.jpg
KOLUMBIJA: Liga Aguila - Apertura - 11. kolo
Atl. Nacional-Pasto
TIP : 2
KVOTA : 6.00 Meridian
Domacin sa kompletnim rezervama.
U par kladionica izbacena je ova utakmnica potupuno,neka je muljevina u pitanju . Ko isprati srecno mu .
koje granice u bosni imate jebate praatim one kladionice lazne psk, wwin itd.
Ova moja je Sportplus. Ima i Premier i Betlive. Kod njih su ok granice.
WWin zna mijenjati granice i kvote, ove su poštenije :)
pozdrav Vama
trebao si da igraš dragića da pojačaš kvotu
hahaha, nisam imao muda :D
Pozdrav i Vama
E jebo ih pas, traže minimalno 5 parova za ovaj tvoj par Armine xD
Haha bolje kladionice u srbiji
Memfis - Dalas 2 (2.60)
bez Marka Gasola, veoma korektno
Cestitam svim dobitnicima!
skorije sam procitao savet presolidnog kladionicara, dakle kad vec nemas ok banku za kladjene znaci oko 100e uzmi taj budzet koji si planirao za kladionicu(planirao hah) i povezes petak subota nedelja npr. sa 500 din kvotu 10-15 kroz 3dana je skroz ok, a ljudi grese ja ovo pogotovo po 100 i 200din se rokaju tiketi koji imaju bas manje sanse da dodju a puknes i vise para nego sto bi na jedan ovakav gore, e sad se treba kontrolisati tu jbg ja volim svaki deo dana da imam po tiket da pratim ma koji da je sport ili zemlja i jebeno bacanje para, pokusao sam i ja da ustekam tokom nedelje pare pa da roknem na jedan za vikend al dzaba makar taj nba ako ne bacim nesto ko da ziv nisam, al eto mozda se neko dozove pameti XD
Ma bezi bre peglao sam dva meseca tikete 50-100e na kvote 3-10 i opet kurcina. Ili sam ja glup ili nema leba od kockanja
Igrao sam cak i kvote 2-2,5 kad se vadim
I na 1,8 sam zatezao po 15k kad sam u tiltu
singlovi iskljucivo, eventualno dubl neki
korak po korak na kartici je najjača stvar, al' džabe kad ponese lajv sve u kurac
mada, ako neko ima strpljenja... široko mu polje.
strpljivo cekas, da l ce da naleti neki info, da l ti nesto zapadne za oko, na lajvu je najbolje hvatati, imas na racunu i cekas sansu i malo po malo, e sad treba biti karakter za to xd