Кладионица

1. zašto mi ovo radiš bože

2. Krenuo u poslednjem zvezdinom napadu na koš sam baš, i kao smilovao se da doda bogalju mitroviću, ovaj popije rampu i kurac.

3. Jebao te je kvalitetno onako sa 55%.

4. gledao sam majmune ne staj mi na ŽULJ

5. Ja juce odem do mocarta da uplatim papu pare i nemam nik ovo ono sedim tamo pricam sa somikom i bohom i reko aj uplatim i sebi soma pa ce nesto posle da odigram medjutim zaboravim skroz i sad gledam tekmu i udjem u mocarta na kraju trece kad su ono krenuli da se rokaju i vidim skocila granica na suludih 159,5. Zao mi sto nisam bio u kladionici da stavim sto miliona maraka, prepoklon.
    http://i.imgur.com/lcBX7Co.png

6. E brt i posle toga trči do voltersa da primi loptu iz auta na par sekundi do isteka napada, znači sigurno bi šutnuo iz dotrčavanja, i ovaj ga ne jebe ni 2%. xd

7. Ako se pitate zasto coi nisam uplatio pare to je zato sto necu hahaha
    (da se ne pitate vise)

8. Pa imam i ja račun u mocartu pička mu bre materina

9. hahah tovari magare jebem ga usta baksuzna

10. Nisam znao da imas u mocartu aj pusti pvt sa nikom i datumom rodjenja(i to sranje mi traze)

11. Samo da znas da mi je somi rekao juce da ti uplatim u cetvrtak u 16:50 casova i minuta

12. Bosko Simic
    Ako se pitate zasto coi nisam uplatio pare to je zato sto necu hahaha
    (da se ne pitate vise)

pa nisi ni meni uplatio xd

13. coa, u 19:44 mu uplati, u 19:45 je prva tekma

14. mada stići će govno i tad, ima on spremno već sad šta da igra

15. Bosko Simic
    Samo da znas da mi je somi rekao juce da ti uplatim u cetvrtak u 16:50 casova i minuta

Haha ustagajebem, pa nisam tolika sirotinja da bih čekao na te pare da igram EL tikete, uleteću i ja na račun sutra poslednje je kolo regularnog dela, mora se ispoštovati dobro.

16. Pa nisam pap al za tebe sam imao volju, bio sam do kladze juce. A kako smo sinoc duka i ja zaboli do pola 6 spavao sam do malopre jbg. Bili sa neke dve toliko glupe ribe da ja mislim da dugo nisam upoznao nekog glupljeg. Jedna mi davala savete u vezi ljubavnog zivota hahah majko sveta kaze da sam 94o i ni godinu dana stariji

17. jesi joj napravio dijete možda

18. AhhaH ps, studentska zurka neka sig

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.