U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jesi se opet razveo ili su to samo klevete?
Nisam joj napravio dete brt sprdali se samo doduse ova crna me zvala da sednem na onaj dvosedcic pored nje i drzala me za ruke onako preko stola ko da ce da me zaprosi al nisam teo
A glupe su toliko da su poverovale da je duka stalno zaposlen u sns-u na poziciji pravljenja sendvica za botove. I da narednog meseca treba da pravi najveci sendvic na svetu za ginisovu knjigu rekorda a da mu arsim(siptar, goranac) iz obliznje pekare mesi kajzericu za to. I to je tipa 1% onoga sto su poverovale
ahahahhah
Nisam se ni razveo mada zamalo sinoc, otisao juce na basket vratio se u 6 ujutru jbg a tel mi se ugasio. Umalo sam sebe da optuzim da sam isao da jebem a ne zena xd
da si rekao da je armin zabo tiket poverovale bi ti juce xd
Ja znam likusu koja je rekla da, pazite sad, citiram "nije prevara ako spavam sa drugim deckom ukoliko on nosi kondom" ne moze bolje/gluplje od toga
Hahahaha jebena kajzerica
Daj mi broj od te ribe skauz? Xd
Ova jedna sinoc rekla da imaju drugaricu koja bi nas iskoristila i ostavila hahaha ja reko aj me.upoznaj sa njom pls ona kao ma ne treba ti to ja reko neka volim ja da patim aj zovi je da dodje hahaha
A iznervirala se kada sam na konstataciju da nijr cula za maju berovic rekao da je gluperda
Hahahaha plus za maju jbg osnovno obrazovanje
Nije cula ni za janu. Alo bre pa kako??
E takvi danas protestvuju
Trebao si ispricati oni izijemovu pricu o jani i metu dejmonu
ja ne znam tu priču, može li ovde?
Ahah
E pa ne moze br, jel citas da ima decxka,decxko
Takodje znam devojku koja se hvali kako vrti muskarce oko malog prsta ne zna sta da radi muskarci odlepljuju za njom - cujem od njenog drugara plakala jer je neki tip koga zna dva dana terao da mu pusi palac i isterao iz kola
Ja ne znam evo..
trebao si joj ispričati priču o glavi bobana marjanovića
Pa sa teme je prica
O jani i metu dejmonu udavicu se hahaha
Kaze: PA DOBRO JEL SAM JA KRIVA STO UCIM DA ZAVRSIM FAKULTET PA NISAM CULA ZA MAJU BEROVIC ETO AKO SAM ZATO GLUPERFA NEKA BUDEM xd
Pap coa uplaceno vam je ono
задовољство је пословати с тобом.
Znam xd
DOK OD VATRE I OD VINA JEDNOK NE IZGORIM