Кладионица

1. Ziv bio ps. Sad to na 2 igraca nba minus xd

2. чекаћемо армина да предложи двојицу за плус толико сигуран да сече курац ако не дође и онда играмо те минусе папет хаха

3. Ostavio i ja soma da bacim neki nba. Zamalo da coi uplatim samo 800 zbog toga al sam imao slucajno 200 sitno pa kao ajd da ga ne krajcujem...

4. Hoces da se kladimo u 1000 da nece biti drugog izbornog kruga? Xdddddd
    (salim se)

5. Mislis ono sto sam ja tvrdio a ti pricao suprotno? Xd

6. Bitno da nisam kurac morao da sjecem xd

7. Kad god ocete da se takmicite pickr birajte takmicenje i pravila ajdee ajde !!

8. Takmicenje u lupanju cvegera. Oh wait... Xd

9. Ajde daj igrace i ne seri

10. Evo ps za tebe brate moj nisam gledao uopste ponudu ali za 10min idu 2 para presigurna

11. život je kurac i nemamo mi tu šta

12. ево моје шта сам играо само контру и узмите паре:
    индијана победник меча 1
    чикаго победник меча 2
    пол џорџ 24.5 +
    дарио шарић 17.5 +

13. Al poceo sam bas tako i da gledam na sve i sve okrecem na sprdnju i prelepo je zivot iako je sve mutno i izglefa ko san xd

14. само ти затрпавај затрпавали те дабогда

15. George 24,5 +
    Valnciunas 12,5 +
    Za tebe brate moj dubl ako treba i tripl i krv,iz grudnog,kosa

16. Saric limitiran na 24minuta majmune

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.