PAM PAM PARARARARRA
Ziv bio ps. Sad to na 2 igraca nba minus xd
чекаћемо армина да предложи двојицу за плус толико сигуран да сече курац ако не дође и онда играмо те минусе папет хаха
Ostavio i ja soma da bacim neki nba. Zamalo da coi uplatim samo 800 zbog toga al sam imao slucajno 200 sitno pa kao ajd da ga ne krajcujem...
Hoces da se kladimo u 1000 da nece biti drugog izbornog kruga? Xdddddd (salim se)
Mislis ono sto sam ja tvrdio a ti pricao suprotno? Xd
Bitno da nisam kurac morao da sjecem xd
Kad god ocete da se takmicite pickr birajte takmicenje i pravila ajdee ajde !!
Takmicenje u lupanju cvegera. Oh wait... Xd
Ajde daj igrace i ne seri
Hahah sta su cvegeri
Macole neke
Evo ps za tebe brate moj nisam gledao uopste ponudu ali za 10min idu 2 para presigurna
život je kurac i nemamo mi tu šta
ево моје шта сам играо само контру и узмите паре: индијана победник меча 1 чикаго победник меча 2 пол џорџ 24.5 + дарио шарић 17.5 +
Ja kazem brate
Al poceo sam bas tako i da gledam na sve i sve okrecem na sprdnju i prelepo je zivot iako je sve mutno i izglefa ko san xd
само ти затрпавај затрпавали те дабогда
George 24,5 + Valnciunas 12,5 + Za tebe brate moj dubl ako treba i tripl i krv,iz grudnog,kosa
Saric limitiran na 24minuta majmune
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
PAM PAM PARARARARRA
Ziv bio ps. Sad to na 2 igraca nba minus xd
чекаћемо армина да предложи двојицу за плус толико сигуран да сече курац ако не дође и онда играмо те минусе папет хаха
Ostavio i ja soma da bacim neki nba. Zamalo da coi uplatim samo 800 zbog toga al sam imao slucajno 200 sitno pa kao ajd da ga ne krajcujem...
Hoces da se kladimo u 1000 da nece biti drugog izbornog kruga? Xdddddd
(salim se)
Mislis ono sto sam ja tvrdio a ti pricao suprotno? Xd
Bitno da nisam kurac morao da sjecem xd
Kad god ocete da se takmicite pickr birajte takmicenje i pravila ajdee ajde !!
Takmicenje u lupanju cvegera. Oh wait... Xd
Ajde daj igrace i ne seri
Hahah sta su cvegeri
Macole neke
Evo ps za tebe brate moj nisam gledao uopste ponudu ali za 10min idu 2 para presigurna
život je kurac i nemamo mi tu šta
ево моје шта сам играо само контру и узмите паре:
индијана победник меча 1
чикаго победник меча 2
пол џорџ 24.5 +
дарио шарић 17.5 +
Ja kazem brate
Al poceo sam bas tako i da gledam na sve i sve okrecem na sprdnju i prelepo je zivot iako je sve mutno i izglefa ko san xd
само ти затрпавај затрпавали те дабогда
George 24,5 +
Valnciunas 12,5 +
Za tebe brate moj dubl ako treba i tripl i krv,iz grudnog,kosa
Saric limitiran na 24minuta majmune