Jebeš ga, ja čekam Evroligu, što kaže Coa, poslednje je kolo, red je da se zategne lepo, ako Zvezda ispadne, verovatno neću toliko ni da pratim plej of.
па што добар, није ми поклонио сома јебем вам сунце :)
ја спремио паре за то, уплатио бих му то вече да је бели био испод 2%
а курац, није да сам се обогатио, знате кад би улетели и рома и манчестер у 90+ да их чекам за веће паре, па никад ето кад, пресиротињски тикет, али попуниће буџет за ЕЛ
Harrison Barnes and J.J. Barea could be rested Tuesday vs. Sacramento.
Rick Carlisle said on Sunday that he would rest his veterans on back-to-back sets to close out the year, so there's a good chance these guys will be unavailable for tonight's game. Dorian Finney-Smith would draw the start sans Barnes, and if Barea joins him on the sidelines, that would open up a ton of minutes for Yogi Ferrell and Devin Harris.
Da li moze prica o Jani i Metu Dejmonu molim vas da mi razvedrite ove oblake sto su se nadvili nad opstinom Rakovica pls
hahah znaš kad će meni ovako nešto da se desi
'ајде сад ибрахимовићу усери и ово ако можеш
Jebeš ga, ja čekam Evroligu, što kaže Coa, poslednje je kolo, red je da se zategne lepo, ako Zvezda ispadne, verovatno neću toliko ni da pratim plej of.
Haha evo ga!
Ala brani rođak, možda je promašio poziciju
mene ovako npr. nikad u životu nije usralo...
Bravo, Coa, baš dobar dan danas za tebe :)
па што добар, није ми поклонио сома јебем вам сунце :)
ја спремио паре за то, уплатио бих му то вече да је бели био испод 2%
а курац, није да сам се обогатио, знате кад би улетели и рома и манчестер у 90+ да их чекам за веће паре, па никад ето кад, пресиротињски тикет, али попуниће буџет за ЕЛ
ово је зато што сам добар човек и што сам уплатио шомију тикет без речи, ето зашто
Pa lajv pap, 70-i minut je bio i 2:2. Solidno veloka kvota s obzirom na okolnosti, lepo sam vam bacio tip
Nego olos i stoka i lopovi obore sa 3,90 na 3,65 kad ja ocu da odigram pocrkali sbi dabogda
Stalno gledam kako se ljudi mojim parama bogate ccc eh...
I o tebi, dušo, govoreeee da pod tuđe ideš prozoreeeee
Harrison Barnes and J.J. Barea could be rested Tuesday vs. Sacramento.
Rick Carlisle said on Sunday that he would rest his veterans on back-to-back sets to close out the year, so there's a good chance these guys will be unavailable for tonight's game. Dorian Finney-Smith would draw the start sans Barnes, and if Barea joins him on the sidelines, that would open up a ton of minutes for Yogi Ferrell and Devin Harris.
армине шта с овим сад?
Nista brt, lep tekst stvarno.
Daj tiket da vidimo brt
манчестер 1х и гг
рома 1
лестер 1
барнли 1х и 0-3
шта да сликам живота ти, прејадно
Pa kolko para jbt
pa napisao je da ima taman za evroligu sad, znači 450din
A wba kurac
Hahahaha