Кладионица

1. Ako ne veceras sutra na korejance sig

2. ako si ispratio mene neces sigurno ja sam bas veliki strucnjak veceras uzimam tiket od 30k

3. http://i.imgur.com/tbSJIea.png

шест мањеа и четири вишеа, спрдачина да се заокружује к'о бинго

имам онај мој тикет који ће вероватно пасти на шарића, имам шомијев тикет који је преглуп али добро никад се не зна, и доста.

4. Sve sam vas ispratio, arminga najjace

5. jesi uzeo valancu jesi jesi prokletnice

6. Porzingis ne igra, sad bih trpao na karmela, niska granica baš ali on je jadan ovih dana pa su zato i spustili.

I dvojka na čikago sad lagano.

7. Ma daj 18.5 ga drže, a ovaj ne igra, pa pička mu materina ako ne ubaci 25

8. To zajedno je 2,9. Ja se razmisljam jos...

9. Ne znam ni ja, držim dvojku (sa produžetkom) na čikago, karmela + i jokića -, i češem se da l' ili ne, nemam dovoljno sad samo ta dva tipa da stavim pa zato i jokića, ali šta je 18.5 ako mu se digne kurac, možda i preskočim sve, samo sam video da ne igra letonac pa prenosim.

10. I sakramento osakaćen ide valjda večeras, može hild 15.5 da se razmotri uz barnsa

11. barns mozda nece ni igrati

12. cuj me aleksandre taj mali momak mozda nece ni igrati

13. Da da baš sam to i ostavio arminu da vidi da je i on upitan i armin me zaobišao kao mrtvog kera na putu onako uz mali cim volanom šta da ti kažem druže pokušao sam

14. pa brate arminu ti baba salje pare iz svedske na njegov racun i on onda zateze

15. Hahah pa barnsa vredi uzeti pa nek ne igra to je prosao tip,i prelepo
    A ps ono prokletnice sam aleku iz kg napisao morao je da isprati xd

16. Salim se ja prijatelju pa lepse je svi zajedno da postignemo zgoditak!

17. Je l vam moj komšija liči na Printezisa?
    https://imgur.com/KJvlexN.jpg

18. Deste bre ljudi akde da se druzimo malo

19. Pitao sam nešto gore

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.