Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ajde Grci sunce li vam jebem, neću valjda opet pasti tiket zbog jednog gola? Mrš u napad bre lololo
EDIT: To bre Grci, drž sad rezultat!
Odlično mi ide.
Za prvi par na tiketu mi je rekao Gazimudo: Njemačka - Belgija 1&4+ (prošlo). Kvota 2.9
Za drugi par me je nagovorio Buri. I to prolazi.
E, jebiga, Danska - Portugalija sam igro sam dvojku, a Selenijum me nagovorila da igram čistu dvojku na Srbiju protiv Slovenije.
Sta cenite narode http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1338-9887907-920 ?
Ијаооооо неверуем да ћу коначно да изађем , још Шпанци да одрже ово у другом и ето мени коначно добитка ...
Za Grimzbi - Barou mi je Džanki rekao GG3+ i svaka čast na pogotku. Kvota 2.
Ladno mrtvi madjari i finci odigrase 0 0.. a prvi par koji sam stavio na tiket 2+ su bili oni.. :(
I na drugom me oborise,gadjao 4-6..
a koliko vidim Portugal kolektivno jebe mame..
dok je vecina igrala i na srbiju.. Ja ih izbegao,al svim srcem navijam za Slovence. Samo tako mozemo oterati govna iz repke!
A posto sam rekao da ne gledam tekme srbije od kad je onteran antara, moram priznati da sam se poprilicno obradovao kad je na livescore zasijao gol pored slovenije!
jel me poslusao ko za utakmice, od 10 vec 6 doslo?mada one dve zadnje su bile hazarderske,cisto da se pokusa.
Gazimudo, ćuti.
Nije još završeno protiv Slovenije.
Videćeš da ćemo na kraju da ih pobedimo.
nadam se.danas me samo mladi zajebali za 23evra a sad samo nase cekam za 20evra al tesko.promasi penal Vididc jebo ga leb
Shone, cenim da padamo na istu tekmu. Doduše, ja sam uplatio siću pa mi izlaz 800 kinti. Ali ako ovi naši idioti ne izjednače do kraja, svaki jebeni dan ima d' uvedem ritual da im se najebavam keve izjutra! Šupičkumaterinu kad ne mogu ni nerešeno da odigraju! Jeeebooooteeeee, jebeni Vidić izvodi penal! Dokle bre više, dokleeeeeeeeee?! Prosto jebeno divno. Sjebaše me ovi naši idioti. Sad samo da se nekako ovi kretenski Francuzi nekako saberu i da ih ukenja neki gol do kraja i nije loše. U suprotnom, spaliću se na lomači koliki sam baksuz!
jebalo me igranje iz patriotizma da me jebalo.na jedan me mladi a na drugi stari sjebase.nadam se da me je bar neko poslusao za one predloge,7 od 10 doslo.zajebali nasi i oni hazardi iz 2 u x
Jebi ga,sjebase me Spanci i Francuzi.... Ono je sramota koliko se Francuska gura. Prvo poluvreme ih Bosanci razbise,trebalo je 2 da im metnu.... U drugom navlacenje,penal sacuvaj Boze, faul sviran bez kontakta i zuti za igraca Bosne...katastrofa...Dabogda ispali u grupnoj fazi,Arapi mrtvi...
Bvdlga, ne znam da li si gledao tekmu. Očigledno jesi i glup sam i krajnje iznerviran! Ja sam gledao od penala pa do kraja. Ovi mrtvi Arapi su imali 2 stopostotne i pogođenu prečku! Jebote, da li je ovo moguće?! Padnem na jednom tiketu na ove naše ovce, na drugom na Francuze. Ortak roknuo na Nemce, igrao x za 6600, drugog samo jedan jebeni gol sjebao za 6500! Šta se bre ovo koj' kurac dešava?!
^ Its called KLADIONICA :D
Ma jeb'o me pas kad sam morao da jebeno odigram tiket posle jedne dobre pauze koja je trajala 3 meseca. E, do jaja, k'o šlag na tortu. Sad videh i da je Zvezda pukla u Morači. Apsolutno totalno nenormalno usran dan! Ali već se završio i kreće jebeni novi...
Ај гот д мани ,јееееааа.
Узо сам Нишикорија наживо. Цонга се много мајмунише откад је отеро Виноградског, сад без тренера, мајмун ко мајмун, не може сам да се дисциплинује. ОСећам да могу да наплатим лепо ову квоту 4.90.
Повреди се ђубре јапанско у тај брејку :(