Кладионица

1. Ово

http://www.dodaj.rs/f/3Z/bx/1Hy8gXQf/qua.png

плус Немачка - Белгија 1

2. Lithuania - Czech Republic 0-2
    Irska - Jermenija 1
    Svajscarska-Crna Gora 2

Kvota: 15.10

3. MOJNE CG, NE IGRAJU GLAVNI IGRČI... REZERVISTI IGRAJU, A ŠVAJCARCI ĆE BAR POKUŠATI POBJEDOM DA SE OPROSTE...

4. Баталите фузбал, види колко баскета данас...

5. Bugarska - Wales X
    Danska - Portugal 2
    Francuska - Bosna i Hercegovina X2
    Gruzija - Grčka 2 / 0-2

6. E jbg vec sam odigrao. Ali ne gubim jos nadu.

7. Odigrao sam na slovence 1x.Znam da ce neko reci da sam antisrpski raspolozen ali nisam,bice mi drago ako prodjemo,ali kvota oko 2,1 se ne propusta. Lepo je objasnjeno na tarzaniji taktika 5-5-0 od Zonpija

8. Ja uplatio ovo L@kijevo, kontao sam nešto slično da sastavim, dodao sam još bugarska - luksemburg U21 čisto da mi kvota bude 10.

9. Mene samo mladi srbi sjebase. Igrao keca patriotski. A iz ovog predloga idu i francuzi i rusi a dobre kvote bile

10. лолололол није предлог, али само да вас мало насмејем својим фан бетом. Узео сам за 3 ојера квоту 400 да Србијица осваја Еуро 2012 хахахха. Ајде, Пантелааааа!!1

11. dankane pičko, samo za 3??? kolko sutra ulažem 10, pa nek ide život!! jer ja za razliku od tebe odistinski verujem u pantelu oca!!111

12. Словенија - Србија 1-х

таман каце мало опустимо, миливоје новаковић га завлачи из полуконтре, негде у 34. минуту.
    после пантела да гол, то је јасно, али је већ касно за било шта, нема више времена. лоло
    још сам игр'о:

Грузија - Грчка х-2
    Малта - Јевреји х-2
    Македонија - Словачка х-х
    Ирска - Јерменија х-1

и:

Швајцарска 1
    Србија 2 (јебига, морао је један патриоЦки)
    Чешка 2
    Бугарска х
    Ирска 1
    Македонија 0-1

13. Zahvaljujući svim ovim ljudima, koji su mi svojski pomogli da odigram ovaj tiket, danas sam srećan čovek:
    Gazimudo,
    Buri,
    Skočimiš,
    Kovač,
    Selenijum,
    Marko_bre,
    L@ki,
    Džanki...Itd.

14. Дука, сутра ће бити испод 200 ако прођемо Словенију.... Доста, бре, 3 ојера, сома и двеста исплата, нисам ја похлепан лололо

15. Kolika je kvota da ce Pantela biti najbolji strelac prvenstva? 1.01?

16. Nemci jebu... :) A meni mala kvota 1.4 na 3+,pa stavim gg3+...al' dobro,uterace ga Musa i kompanija!

17. Kolika je kvota da ce Pantela biti najbolji strelac prvenstva? 1.01?

Nema je u protokolu. To se već zna. Kao što kod nekih tekmi fazon Barsa-Levante sigurno nećeš imati duplu šansu, tako ni ovde nemaš to u ponudi. Gađaj da će biti najbolji strelac u istoriji srpskog fudbala, mada ni od toga se nećeš 'leba najesti... :D

18. таман каце мало опустимо, миливоје новаковић га завлачи из полуконтре

Coa, mislim da Novaković ne igra, čitah nešto tako. Čini mi se da onaj Zlatko Dedić startuje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.