Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-9799079-920
Важи :)
Nikad više ne igram na mlade konačan ishod, samo golove...
Тикетић типа ''за излазак у град''
Родик - Ферер више од 9 гема први сет
Луч Енергија 0-2 гола
квота 2.20 добитак 1100
Fluminense - Coritiba x2
Atletico-MG - Santos 2
Atletico-PR - Vasco tacan rezultat 0:1
Odigrah ovo cisto reda radi, kvota je 52
Lov-Ham - Bryne (NEDELJA 16.10.)
Ovo je tekma na kojoj treba pojuriti X, ali i jos po neki lood tip (1-2,2-1,7+)! Sa ovakvim tipovima se ne frljam tek tako! Lov-Ham ispada iz druge Norveske lige i zato ocekujem da ako ne isprate tradiciju u deljenju bodova (ako isprate bice X!) odigraju nesto za svoje dzepove! Zasto ovaj par, pa zato sto sam pogledao njihove medjusobne duele. Prvu sezonu, kada su igrali medjusobno, bilo je 3 za 3! Sledece 2 sezone 4 za 4! Onda sledece 3 sezone 3 za 3, a ove sezone je prva tekma zavrsena rezom 0:0. E sad, ako ispostuju tradiciju dolazi X, ali kao sto rekoh domacin ispada iz lige tako da pored X-a treba probati i sa gore navedenim tipovima.
Nadam se da sam ih provalio, a ko hoce neka prati. SRECNO!
Родик - Ферер више од 9 гема први сет
Луч Енергија 0-2 гола
Izaćeš u grad :)
Gazimudo ja pratim, posto sam antitalenat za kladionicu poslusacu te.
Bala town- Tns 2 (1.70)
Igram singl, Bala town ima sve same amaterske igrace uz jednog profesionalca, ti amateri rade privatno kao vatrogasci, prodavaci u meku, vodoinstalateri i konobari jer nemaju para da zive od fudbala, Tns ima 14 profesionalnih igraca i ubedljivo su najjaci tim u Velsu, tako da tu ne bi smelo biti dileme
Ајмо ајмо викенд иде , време је за калкулације!
Ја сам направио шири избор утакмица од којих ћу да бирам за тикет на којем ће квота бити мала а уплата већа :
http://www.dodaj.rs/f/1D/dT/1pQ6IItu/tik.png
Ако играм синлг могуће је да уплатим : Хајдук - Раднички 2 / 2.75
I Shamrock ima amaterske igrace. :)
Ne, Samrok ima 22 profesionalca ali su amaterski klub jer nemaju finansije. Samrok ima vrednost igraca od 3 miliona a Bala town od 30.000 :) Velska liga je liga amatera, samo Tns ima 14 profesionalnih igraca, Bangor i Laneli po nekih 6,7 a ostali po jednog, eventualno dvojicu
А на коју фору онај Рил испао у другу лигу , они су одувек били у борби за титулу?
Liverpul - Mančester 1
E na sta sam spao, stavljam 500 kitne na ovakve tikete, nekad sam stavljao vise
L@ki, Ril je izbacen iz lige jer nije imao pare vise da funkcionise i tih desetak profesionalaca sto su imali su otisli, pola u TNS, pola u Bangor. Jednostavno to je amaterska liga sa platama kao u prosecnoj firmi
neki otisli i u Llaneli i u Neath..
Hoće to kad imaš dojave. Koja smijurija, kako si me nasmijao komentarom, hahaha. Omiljeno ;)
mozda su im po jedan ili dva igraca tamo otisli...ove godine se strasno pojacao neath, jaci je i od bangora i lanelija, oni ce biti najozbiljniji kandidat tns-u za titulu...dosao im je i lee thrundle, igrac koji je pre par godina vredeo milion i 300 soma funti, igrao je u lidsu...uglavnom ta cetvorka se izdvaja
dajte neki singl da obrnem 20 soma