Кладионица

1. dadoh ti ja tns ali si zakasnio :) vode 0-2 poluvreme

2. Јес, и прошле године су били на врху....ето, тнс је могао да освоји титулу прошле године, ал су у дербију имали 2 пораза чини ми се..а и бангор је имао ону серију од 16 победа...

3. ja stavio 100 evra na tns (1.70) i vode 0-2 poluvreme i ja stavio 10 evra na lajvu na x, 20 kvota i 3 evra na keca 90 kvota...evo ga 2-2 :) sad molim boga da ne pobedi tns :D

jeste prosle godine tns za 2 boda izgubio titulu, tukao ih bangor da li u zadnjem ili predzadnjem kolu, kiksao tns puno na malim utakmicama i tu je izgubio titulu...inace najludje je bilo bangor ima 14 0 0 i u kupu ih tns tresnuo da li 8 ili 9 0, ne secam se najbolje

4. ја ћу за 500 кинте триплић

нови пазар ВИНЕР1
    интер запрешић 0-2
    јагодина - јавор 0-2

5. ja cu sutra jedno 4 singla, ako 3 prodju bombona a zveknucu i za soma dinara neki tiket...ja singlove praktikujem vec godinu i po, zamrzeo sam kad padnem na jedan, pa samo cepam singlove i cim mi povedu 2 razlike pravim zatvoreni krug ili kada vode 1 0 80. odmah gradim...

odigrao sam singl lansnamae-flora 7 plus (3.00) a igracu mozda i 10 plus kad izbace kvotu, trebala bi biti oko 9 ili 10...blizu singla su mi jos novi pazar i ajaks

6. HITNO MI RECITE STA ZNACI I3+ ?? FUDBAL
    Nasao sa 2 druga tiket na ulici 500 din uplata Rapid B. - Mioveni I3+
    6.25 kvota

Mec zavrsen Rapid Bucharest 4 - 0 Mioveni (1 - 0)

7. valjda prvo poluvreme 3 ili vise gola

8. ma prosao tiket u najavi

9. KPR- Blekburn gg3+ @ 2,35
    Katanija- Inter gg3+@ 2,30
    Majorka- Valensija 2 @ 2,30
    Granada- Atletiko Madrid 2 @ 2,15
    Štutgart- Hofenhajm 1 @ 2,00
    Tuluz- Marselj gg3+ @ 2,40

Ukupna kvota: 128, 29

10. Man. City 1
    Čelzi 1
    Lion 1
    Barsa 1
    PSV 1

kvota 3.4

Uplata 1000

11. norwich X 3.25 85% za prolazak

12. catania inter 2
    hajduk osijek 1
    man.city a.villa 1
    chelsea everton 1
    shalke k'lautern 1
    kilmarnock celtic 2
    metalac c.zvezda 2

13. Ја турио :

Сити - Вила 1
    Депортиво - Химнастик 1
    Лион - Нанси 1
    Шалке - Каизерслаутерн 1
    Торино - Јуве Стабиа 1
    Реал Мадрид - Бетис 1

квота 6.58

и

Катаниа - Интер 2
    Наполи - Парма 1
    Сасуоло - Албинолефе 1
    Севојно - БСК 1
    Гранада - Атлетико 2
    Ливерпул - Јунајтед 2

квота 51.69

14. Marej 9- gem I set.
    Siti 1
    Midlsboro 1
    Bajern NG
    Jagodina 0-2
    Rendžers 1

kvota 12

15. Što je silan Bayern jujuju...

16. Usrani Rendžersi i mrtvi Midlsbro..

17. Zamolicu sve prisutne da me stave na stub srama,pljuju i sta god hoce ako okacim ovde bilo sta.Hvala.

18. A rekao sam sebi još pre pola godine da Škote više nikad, tako mi i treba..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.