Кладионица

1. Trebao je da ode posle osvojenog FA kupa prosle sezone. Da mu naprave ispracaj da ode kao legenda a ne kao izlapela dzukela kako ce da ode sad posle ove ili sledece. Nije covek za ovaj posao odavno.

2. i daju ga picke odma imao sam na 3 dubla iz keca sa liverpulom razne kombinacije pa jeba majku pederi

3. Oterace ga kad ih iskaramo mi dve za redom

4. Da ovi ga dadose u 49, igraju za kladzu picke sad ce im jos 3 staviti

5. liverpul daje gol u oba 2,7 ali kurcina kad totenhem jaooaoaooaoapojdsa

6. Da da sad si to kao igrao

Ajde ne lazi vise majmune dosta mi te je

7. ajde samo nek ostane 1:0 picke jedne govnjive ajde ako smete

8. mamu ti bre jebem kejne majmune aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

9. ma neka i izgube pickice sad boli me kurac bas ako ne daju drugi

10. Hahahaha tačno sam znao da je neko odavde igrao na Totenhem :) Prvo poluvreme 71% posed, 15 šuteva, nijedan u okvir gola, pa bravo

11. ma igrali su svi bar keca jebenog cistog 90% sveta fazon, neke stvari sala ne moze zaleciti, bar ne odmah...

12. Ko je igrao keca i bednu 1,25 kvotu brt samo tilmoi neki

13. Ti, Armine, da igraš na Tajsona protiv Mejvedera, tačno bi Majk dobio epilepsiju i počeo da se bacaka sam po ringu

14. Da li si zalečen ovom šalom?

15. Plot twist: nije doslo xd

16. e kad se nizeligasi englezi ne rokaju da se jebemo u kurac

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.