Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Naucite da Papar uvek argumentovano razgovara...
https://image.prntscr.com/image/7dw-GT3fQo6ms9Aa4RVNKA.png
Negujmo majica, nekurvanjsko pravo ime, ako je i prezime nepravo onda je jako pogrešno uzurpirati mayu i marinu
Doista jadan pokusaj puča na kraljicu Mayu...
S druge strane nosata muslimanka nam jeba i oca i majku ovde otkad je zaštitnica, tako da ako rešite da nam čak i žajk ubuduće bude diva i zaštitnica teme ja sam za, a da ne pričam o kiji kockar
I da, otkad je ta kia zaštitnica (nepunih 24h) već je bio dobitan tiket na temi i nije bilo preludih padova u poslednjim sekundama, pa ja sad ne znam jbg
Al je Valensija dozivela prvi poraz u ligi...
Da se razumemo oko "nosata muslimanka": Kija dere Mayu uzduz i popreko po izgledu, ali Maya vodi "Maya Berovic" zivot. To je poenta, to je ono cemu svi sa ove teme tezimo..
Papar jebote hahah
A jebi se boh uvek mislim da je Milos88 kad vidim avatar..
Inace
Marina > Maya
A i Marina peva onu moju
Bohore
Ti mi dodjes kao lek
Pametnom dosta.
Nije kao da je golman dao gol glavom u 95. minutu itd
Pa to je bilo pke (pre kiine ere)
Đirona - Alaves >>>>> 1x 0-2 ug
Ingolštat - Ajntraht B. > 2ug 2-3
Ukupna kvota oko 10.
Pa ko je bre ta Maya Berovic?? hahaha
sta se desilo sa poklonicima stopala nine senicar, to sam propustio?
Samo sam usao da napisem Bozic minus i Rebic minus. Evo smejem se sad kako je promasio dva bacanja i odbija mi se lopta na 0.9 sec i daje zicer hahahahha jebem majku u picku al nema veze pjan sam
Popravni
Feldin krs
Vuk krs
Milosevic minus
au krv ti je*em kako sam izabrao dan da igram protiv mog omiljenog tima iz Italije
auuu
Mrs jebem ti majku u picku
Aj sve ali kako ikome može crotone jebeni biti najomiljeniji tim iz italije?