Кладионица

1. Slusam neku reportazu putevi srednjeg veka na ptc1 i kazu u Raskoj nasli neko oruzje najbolje tada samostrel neki i orudja razna i naravno jos jedan predmet, kockice, koji je dokaz da su jos tada stanovnici Rasa voleli da se kockaju

Kazem ja kockarska nacija since srednji vek

2. bjelica 11.5+
    danston 10.5+
    printezis 12.5+
    dončić 18.5+
    sanders 9.5+
    naneli 9.5+

3. lesor 8.5-
    mekolum 16.5-
    rudi 8.5-
    hanga 8.5-
    zvezda 1
    oly 1

4. Naneli, Bjelica i Lesor jbg

5. Lele batke vratio se Derik Braun

6. vidi bre kako ja padam na lesora, vidi bre ovo

7. Ma izvedi strelnieksa ok bravo

8. Nisam ni znao da se celavi vratio

9. ahahah čekam oly keca i printezisa plus, printezisu fali poen 72:72, 4sek pre kraja ima dva bacanja i maši oba gg wp

i naravno igrano u maksbetu gde se ne vaze produzeci

10. Ma daj produzetak da istera strelnieks opaaaa idemo legendice mala imam i kec na oly ali ki1 da vazi produzetak

11. Kia kia mezimice nasa

12. Kako se zove ona iz rijalitija isto celava je

13. Haha to mi komsinica nemoj da mi je diras smrsala je jos

14. Ruška je da zlo bude vece bila jebljiva do pre 7 godina tipa
    Tad je imala 84

15. Ona pušačka usta mmm

16. Pojela usta jebeno, sad samo maze ljubicasti karmin gde bi trebalo da su usne
    Mada, i ja sam u tripu tako, kao za Vesnu Zmijanac sto je grmela kad je bila mlada kako li se tako neko jebao ranije

17. Kad tako nesto pomislim a pomislim sledeca misao mi je ma tad nije brijala picku i ogadi mi se

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.