Kako mi ide na kurac ovaj debilko što prenosi pao-baskonija sa ovim glupim terminima. Otvorio je banku kasno uveče, hladan kao druga strana jastuka, izvukao mu je stolicu
Sve lopte rokajte na Tomica jebem li vam mater smrdljivu u picku, i retardirani levi trener i sve u kurac
Ja papasa vacinskog plajsa i klajburna maltene svi presli na poluvremenu i mrtvi oriola jebeni haha ORIOLA o boze
Trpajte furnijea trejdovan payton, gordon povredjen, simons nesto bolestan nema ko da trpa osim njega
Na kuzmu je kasno sad al realno moze i 14.5 da predje, randle na 16.5 i 17.5 isto +
Igram
Jos ako izgubi Makabi a imam ih keca ima da oteram sve u picku materinu
au nikolase dal ce i cetvrti ostati na granici, neverovatno
Au Djoks braco moja... Smradine singlton i sanders ostali na granici
Izjeba me samo tajus za 23k. Iz nekog razloga igrao samo 11min(vrv jer su ovamo teskasi na 5ici a ja nisam razmisljao dobro ok) ubo grejndzera, hangu, dekoloa, plajsa, pao fiks i cska +
Fournier bratina
Iskoristio bih ovu priliku da se najebem majke teča horfordu koji je uzeo jedan sut za poluvreme al zato prangija trojcice kad ne treba
Ne ubacis li 10 u drugom s nas je zavrseno cujes li me ?!?
JE L PRETERO MAJKU MU MISLIO SAM NECE I UGASIO
TOPINA!
I horford prokleti ubaci 9 u trecoj dodje na 12 na granicu i celu cetvrtu u evo produzetak ni ne sutne jebeno pa jebote bre
https://i.imgur.com/FXi2Y9Kr.jpg
Dokle......
Jankunas 12.5 +
Anderson 8.5 +
Meli 8.5 +
Musli 7.5 -
Rajt 11.5 -
Ročesti 14.5 +
Omić 6.5 -
Micov 9.5 +
Kuzminskas 10.5 -
Tavares 8.5 +