Кладионица

1. Veseli 12.5 +
    Nanli 9.5 +
    Milaknis 8.5 +
    Rodrigez 13.5 +
    Klajburn 12.5 +
    Milutinov 7.5 +
    Printezis 12.5 +
    Feldin 11.5 +

2. Portland-Golden State ?

3. Milosavljevic 6.5-
    Vajt 8.5-
    Dejvis 7.5-
    Hikman 9.5-
    Bjelica 9.5-

4. Hahaha ajde beži bre ostavi mesta za znalce ;)

5. Jebemu evroligu dva meseca nisam odigrao, a baš ne mogu da igram arminove parove jbg, nikolas juče prošao (ako sam ja dobro ispratio), na kraju ću i da prepišem ovo mišino

6. Mada i miša je skoro uzeo nešto, gde je ps daj el tiket ps

7. Toronto-hjuston veceras borba prvih timova istoka i zapada ima da prsti jebeno e po meni derozan je tu plus sigurica videcu kako prodje el kolko cu da stavim ali mislim da se zaleteo nema tu ko da ga zaustavi a mora povuci, hjuston valjda 16 utakmica zaredom dobio, ali i prosli niz im je razjebao toronto, nzm ko dobija svasta nize biti ali derozan + preizgledan u mozz je 24.5 koliko,vidim
    Ovo je moj tip licno tako da jbg nzm sta cete xd mada ako nekog pratim to je taj toronto

8. Ajzea Tomas 17,5+
    Derozan 24.5 +
    Sabonis 9.5+

9. Cska 1&-
    Barsa 2&+

Ne znam za drugo nisam gledao igrace uopste

A hjuston ce da polupa picku torontu, bice minus poeni jer su zacepili granicu, derozan ce preko i kapela ce ispod jer ce biti gruvanja spolja valanca je bas dosta jaci od njega da bi hvatao ofanzivne

10. Moze rocesti plus veceras, barsu redovno tovare plejevi. Moze i toma plus jer i nas tovare plejevi posle pika. Moze i pangos minus. Moze i milutinov minus jer brose nekom magijom razbija kako brani centre ove sezone iako smo se smejali njihovoj unutrasnjoh liniji

11. Lejkersi dižu kvotu strašno, uzdam se u rendla i ajzeu.

12. Kuric poslednji napad trojka da srusi 2 tiketa haha ajmo na staro

13. Krenuo da prepisem nikolasov prvi i vidim izjebali granice prejako pa sam popizdeo iskontrirao:
    Dejvisa prepisao
    Buducnost prepisao (al skocila kvota na DACKU ne znam sto)
    Cska H2 (17,5 jeeeeebote koji kurac)
    Barselona - (oterali na 165,5 pa ko da je real cska)

14. Ovih somijevih ni u listi nema xd

15. Ne igraju za dacku bell i onaj neki vam roos ja sam keca opalio

16. Pa sjajno jebem ti vidim ja skocila kvota

A cska sam bas lepo iskontrirao ubijaju ih vec 15

17. Pa drzala se buducnost i tamo mogla dobiti jbg, a nzm da l treba ovog dzonsona i vilbekina trpati igrace kao celu sad fazon

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.