Кладионица

1. Ja tomica minus on kuca lomi table xd

2. Vadi tomica dete mu jebem evo ga na 10 ajde majmuni vodite 30 razlike igrate protiv reala posle ajde

3. Valjda ga nece vracati sa prodje i plus i minus svima

4. Vraćaju ga, sad sam zvao čoveka

5. Vrati ga jebeno u igru ahhaha

6. pa ne dođe onaj oldridž armine jebemu miša

al nema veze, daj nešto za večeras šta ima, slabo pratim nba poslednjih mesec, dva

7. Ne dam nista vise ovde zajebi odneo vrag salu, nba sto sam stavljao i el kurcina xd

Derozana sam vec rekao +, pa knda vuce laurija -, mozda i pol -, valanca + na 11.5 samo pa odaberite jebiga

Ish smith 11.5+
    Bojbog 14.5 +
    Lilard 28.5+
    Rubio 11.5 +

Nzm opet nekako govnjivo vece

8. a ne brate neće da ga vrati na više od 15 minuta do kraja utakmice, pa ni u nba nije toliki BO jbg

9. ti i žajk od dva brata deca, tako i on prolazi one tikete koje ne kači ovde, pa posle dolazi da jede govna, a ono što kači ne bude ni blizu xd

10. Kako će te sjebati Lilard na svim tiketima

11. шта је батке уплатио арминг хиљаду динара на рачун па га сад ту браниш као не разумем

12. а па ок онда разумем те

ајде сутра качимо овде тикете са по 5+ парова и ко омаши највише пуши курац свима другима или иде у бан 7 дана итд

хоће неко масне фоте да игра

13. Pa ragland dosao surovi minus jbg 1/2 sta kurac

14. Ajde Coa, s tim što ja kačim fudbal nadam se da nema problena, pet laganih parova

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.