Кладионица

1. Ko je Juve igrao ug0-1 ja sam

2. Juve pada gol u prvom go go go

3. Jebem ti precku mrs

4. Pa sviraj ga sudija svirnem ti ga u usta pu

5. A brate kakav gol

6. Moze da ga ne voli ko oce ali jebeni majstor fudbala tj masina je mozda tacniji opis

7. E ljudi ovako jedno pitanje. Kladionice daju kvotu za prolazak jednog tima u sledecu fazu lige šampiona. Daju te kvote i pre prvog kola i posle prvog kola. Interesuje me da li je moguće odigrati tu igru u toku same prve utakmice. Tipa prolaz na real ne bila kvota 1.5 (lupam), i sad real spičio dva gola, dibala crveni, a ako imaju propust i ovo može da se odigra i da je kvota ostala ista mogle bi se jako jako lepe pare uzeti. Znam da pojedinim sirotanima ovde kvota 1.5 ili manja zvuci smesno ali zamisli staviti 2000 evra na ovo ili jače?

8. E, brate, imamo ovde jednoga što zna te neke CAKE za kladionicu, pa sačekaj malo dok dođe, objasniće ti on kako da se oparite ;)

9. Zvao sam mocart call centar kaze operater da se 99% zakljucava ta igra tokom utakmice :////

10. Vidi ovog sad i ovaj ceka PROPUSTE kladionice ko tilmo hahaha

11. Masinerija koja obrce milijarde milijardi nemackih maraka ce napraviti propust da maestro i tilmo uzmu pare AL NE PREVISE DA NE PROVALE hahahaa majko sveta

12. hahahahah koji je on propust nasao?

13. brate ja sam toj masineriji odbio 300k dinara na propust

14. Jebeni Juventus melje sve redom po Italiji i ne može jedan gol da umuva Realu, kome samo Las Palmas nije dao gol fazon. Govna, žao mi samo Bufona mada i njemu ko jebe mater

15. meni i dalje ljudi neveruju da sam uzeo 300k

16. Ne nego nas boli kurac

17. ps
    Ne nego nas boli kurac

Upravo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.