Кладионица

1. A pazi Laki automobilizam haha

2. Све о аутомобилима.
    Модели, перформансе, савети, ауто спорт, ТВ емисије.......

Које сте аутомобиле возили?
    Који ауто тренутно возите?
    ШТА бисте желели да возите?
    Тјуновање, фризирање, буџење, пимповање, да или не?
    Како да набуџм свог Југа 45 из 89'?
    На које ауте се ложе антифа кучке? (дал могу да их јебем у југу?)
    Ауто пијаце, делови, механика, савети за одржавање?

Удрите. :)
    Hahaha

3. Fulam da pobedi
    Apolon i Anortozis da remiziraju u kupu
    Botev Plovdiv da reprizira pobedu
    Naše žene da biju židovke
    Bajern i Sevilja da se počaste
    Liverpul zinat dizgazi opet Ljančestera

4. Landry prokleti degenerik sa 3 faula mi jebe 200e

5. Evo me sedim sa sestrama mićalović cekaju da landry da 7p da ih vodim u sakuru na sushi

6. Evo me sedim sa sestrama mićalović cekaju da landry da 7p da ih vodim u sakuru na sushi

sushi

Kurac mi ispushi hahahahhahahahahahaha
    šalim se samo nisam nikoga hteo ozb uvrijediti :)

7. hahah s neba pa u rebra ;D

8. Kolko moćan avatar, Kašofe! I ova mini majstorica protiv Armina hahaha

9. oce neko ovom bob rocku da kaze da stane malo kolka je blamcina

10. Neka te zbog žito torte

A moj tiket prolazi, ostao još Kipar i LŠ

11. Hahahahah majku ti jebem šta je ovo Bojan Subotić dominira protiv Cska

12. Ali utakmica dana do 20.44
    FK 25 April - Benfica Makao
    8:0 za domaćina
    Kapiram da su parkirali 500 tenkova oko autobusa gostiju, a Kim samo namignuo uz osmeh iz lože Benfikinom treneru hahaha

13. Šta se smeješ sam sebi transferčino debilna.

14. transferčino debilna.

Какво просто каза за мен, кучка? За ваша информация завърших първо в класното обучение за JSO и участвах в множество тайни действия, насочени срещу KLA, и имам над 300 потвърдени убийства. Облечен съм за пожарната война и аз съм най-добрият снайперист в цялата сръбска армия. Вие не сте нищо повече от друга цел за мен. Ще ви неутрализирам с прецизност, както никога досега не сте виждали на планетата Земя, не забравяйте моите шибани думи. Смятате ли, че можете просто да се закълнете на хората в интернет? Мисли отново, глупаво. Докато ви свалям този контакт с моя тайна шпионска мрежа, която покрива цялата територия на Сърбия и администрация и намерете IP адреса, така че по-добре да се подготвите за бурята, нещастни червеи. Буря, която ще изтрие от лицето на земята това нещастно нещо, което наричате живота си. Ти си мъртъв, хлапе. Те могат да бъдат намерени навсякъде и по всяко време и да ви убият в над седемстотин начина, ако разчитате само на битката с голите си ръце. Но освен че се интензивно обучение за близък бой, аз трябва да използват целия арсенал на специалния бригада, и Аз ще го оползотвори максимално, за да заличава нещастник като теб от лицето на континента, на глупав малко лайна. Ако само вие можете да знаете какви ужасни последици биха ви причинили от вашия "интелигентен" коментар, може би сте имали тази лоша уста за зъбите си. Но вие не знаете, не сте мълчили, а сега ще плащате на гилдията, шибан дяволите. Ще се гневя гневът Ти и ще се срамувате в същото. Ти си мъртъв, хлапе.

15. Batler 21.5 -
    Tig 15.5 +
    Marej 16.5 -
    Nurkić 13.5 +
    Mičel 23.5 -
    Mils 12.5 +

16. Tauns 22.5+
    Mari 15.5+
    Cendler 10.5-
    Jokic 22.5+
    Jokic asist. 7.5+
    Jokic skokovi 11.5+

17. Je l' može da se igra na jednom tiketu isti igrac skokovi i poeni?

18. Deku sto si me blokirao na sretanu je li

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.