Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
6Asist oprca covek za 5min cetvrte
Pogledaj šta je napisao i kako
Jebate bog 6asist za 5min cetvrte haha :D
To da mu lupis samar bi ti bio jedan od vecih zajeba u zivotu
Jebeni BO izjebase me ko ovna. Na zvezdu necu odigrati tiket vise u zivotu kostali me ljudi tri soma ove sezone mogao sam sponzor kluba da budem da se sprdam po lozi
Aj na Trošarinu
Sto na trosarinu budi momcina slikaj licnu kartu da se vidi adresa
Uvek tražiš neku prednost u startu, klasičan musavac, aj anonimno i iznenada
Hoces da ja tebi dam adresu pa da ti imas prednost? Al posaljes i ti meni pa ako te nema 15 dana onda smem da iskoristim
#fer #picko #brijeslipicku
Koji će mi to kurac, izadjemo jednom na ferku i ćao
Al skupi muda pa zaboravi nož i dva tri auta sa ortacima u blizini, musavi
Ostavi neki br telefona, dobićeš poruku kad i gde i to je to
Pa napisi mi u pvt kad i gde i tu sam
Edit: ili jos bolje ovde nek dodju ljudi da gledaju ako ih zanima
8min za poluvrene vajtsajtu seme ti se zatrlo treneru picko, samo njega za 15k skokove mrtve cekam
Umalo
Da ako u komplet seriji predje tu granicu aaaaagahahaha
tatum, ante, dzejms, oladipo plusevi, boston i klivlend kecevi i da poigramo
Sto boston majmune?
Šomi pa ne verujem da će Ante Žižić da se naigra xD
ha ha ha dooobar :D
zato što će boston pobjediti papet master
I ja igram na Boston
Pa mislim da ce 99 posto ljudi da odigra ovo sto je leskovcanin napisao otici ce granice u picku materinu visoko
Imal para drugovi