Кладионица

1. 6Asist oprca covek za 5min cetvrte

2. Pogledaj šta je napisao i kako

3. Jebate bog 6asist za 5min cetvrte haha :D

4. To da mu lupis samar bi ti bio jedan od vecih zajeba u zivotu

Jebeni BO izjebase me ko ovna. Na zvezdu necu odigrati tiket vise u zivotu kostali me ljudi tri soma ove sezone mogao sam sponzor kluba da budem da se sprdam po lozi

5. Sto na trosarinu budi momcina slikaj licnu kartu da se vidi adresa

6. Uvek tražiš neku prednost u startu, klasičan musavac, aj anonimno i iznenada

7. Hoces da ja tebi dam adresu pa da ti imas prednost? Al posaljes i ti meni pa ako te nema 15 dana onda smem da iskoristim

#fer #picko #brijeslipicku

8. Koji će mi to kurac, izadjemo jednom na ferku i ćao
    Al skupi muda pa zaboravi nož i dva tri auta sa ortacima u blizini, musavi
    Ostavi neki br telefona, dobićeš poruku kad i gde i to je to

9. Pa napisi mi u pvt kad i gde i tu sam
    Edit: ili jos bolje ovde nek dodju ljudi da gledaju ako ih zanima

10. 8min za poluvrene vajtsajtu seme ti se zatrlo treneru picko, samo njega za 15k skokove mrtve cekam

11. Da ako u komplet seriji predje tu granicu aaaaagahahaha

12. tatum, ante, dzejms, oladipo plusevi, boston i klivlend kecevi i da poigramo

13. Šomi pa ne verujem da će Ante Žižić da se naigra xD

14. ha ha ha dooobar :D

zato što će boston pobjediti papet master

15. Pa mislim da ce 99 posto ljudi da odigra ovo sto je leskovcanin napisao otici ce granice u picku materinu visoko

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.