Кладионица

1. jebeem vas gospodine aleksandre

2. A ja sad ulazim da vidim mislio to je prošlo, završeno... E pa videćemo, druže, videćemo

3. Ljudi sta je ovo ja nista ne mogu da pogodim danima, znaci da mi das celu ligu da ce doci jedna igra i da jedan par nece ja cu za njega da se uhvatim u 10/10 slucajeva, mada je uzorak i veci od 10 jebo me pas

Yield mi je u kanalu potpunom :/

4. Danas cekam da venecija da 2 gola kremonezeu i povede kremoneze pa ovi izjednace pa op ispravka nije gol i u 45+1 gol ja reko to je to
    Pa 2 1 za kremoneze reko sad ce da ih stisnu to je to onda 80 min notifikacija 3 1 reko a jel moguce
    Sudija produzava 6 minuta posle 2 minuta zvizdi 4 1 pa posle minut zvizdi 5 1 i kraj i mrs u picku materinu

5. ispratio sam te gospodine aleksandre jebem te

6. Aaa pa valjda si ispratio i kontra prelaz, juče je bilo 2-1, danas je novi dan, pa se moralo pokriti i 1-2 xd

7. Lebron 32.5 +
    Rozir 15.5 +
    Lav 17.5 -
    Moris 12.5 -

8. MARSEJ - ATLETIKO M. >>>> 4+ ko kuća, a ko ima muda može igrati i 5+.

1000 din uplata

9. Djokovic - Nisikori 2

Nikolase kazi nesto o ovome...

10. славио је јуче, будало, спасовдан је био, немаш обзира уопште.

11. Al se mocart otvorio s igracima

Znaci da u soceru ima po svih 12 u ponudi iz svake ekipe

12. Pap, ocekujem neizvestan mec i vise gemova

13. Dockan je sad Nikolase

14. veceras samo preokrete na mecu - da na evroligu i bleja

e da, i finale LS trpajte REal&GG

15. Sad smo ustali aleksandarkg i ja ludncia je bila sinoc 2i+ na real cekali za 200k, posle je goreo bg, potukli smo se sa turcima acakg cak i nokautirao jednog sve nas boli idemo na kaficu negde pa vam se javljamo kasnije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.