Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sirotinjska spika moja tema od danas :)
paninaro
baš se kockate, svi jurite neke velike kvote, treba igrati rezonski, mala kvota i malo jača uplata i to je to. jebalo vas 1GG&2GG...
Brate igrao sam da ardentina daje gol u oba poluvremena kvota je 2
Samo singlovi 1000-12000 uplata i a u kurac
tako je, samo singlovi i to je to
“I'm not playing for the thrill of fucking victory here. I owe rent, alimony, child support. I play for money. My kids eat.”
Pa mora da jedu jbg probao sam da ih ne hranim al placu
i moja majku im jebem
I pobeda Buriram unajteda jbg sahraniše me cigani sinoć hahaha juriš na prvu i odmah pogibija KAKAV DANAK ALAVOSTI
Probaj pseto da ima ne das 3 dana da jedu kaze odlicno je za detoksikaciju organizma
Ulegni jebem ti.
Ne znam sta je ovo muce se favoriti ko isus na svakoj tekmi, prokinuce valjda
Kome je mesi kapiten, meni je
Pizdec mali
Pa muce se favoriti jer je svetsko prvenstvo
Inace smatram da premale kvote daju kladionice
Goat ne bi promasio penal pa da ga jebes... deckic je klasican malomudas
Jebem li ti mamicu u picku kepecu glupi
Kazu ha, ha, ha PENALDO pola svojih golova je iz penala dao ha, ha ha
Pa eto tebi pa daj ako mislis da je lako :PPPPPP
pa ko je siguran ako arg ne može da dobije island, nema leba od kladionice.
mater vam jebeeeeem
Ova argentina se jedva u poslednjem kolu plasirala na sp jednostavno nista spec ne igraju i imaju brutalan napad, sredina i odbrana rasulo