Кладионица

1. Kakva govnurdetina mesi

2. Picko glupa mala mamu ti jebeeeem nisi ronaldu ni do kurca slepce slepavi

3. DAJTE NEŠTO DA SE VADIM SAD? PERU? HRVATSKA?

4. ko je pao tiket ja sam

5. Mažestik je upravo postao lakši za 15 soma

6. KOCKASTI će tući čamuge i to je rekao bih jedino sigurno danas, Danska 0-2

7. Kazu bolji mesi od ronalda haha kazem ja

8. Sad opet agresivno idemo a u picku materinu singliramo dansku X-1 i hrvate 1-1&4+

9. HAHAHA IZVINI MAESTRO ŠTO SAM TI OKAČIO TIKET OVDE JBG

10. Nema Armina na temi da nam odvuče sav maler na sebe sa teme, zato se sve ovo izdešavalo juče i danas

11. Jebem li ti mater posred picke jajarske

12. Majmune glupi ja sam 5k evra digo na tiketima ove godine i ima 5 ovakvih tiketa po 15k dinara boli me kurac ocu pasti jedan

13. Svuda po jedna Argentina i ti si dečko u kurcu, daće Bog

14. NEMAČKA OSVAJA!

15. Bices slepac dok si ziv mater ti jebem

16. Ako nastaviš da budeš bezobrazan, podsetiću se da čak i Rojken debilčuga iz čekaonice ima tvoju adresu

17. KO JE TO NAMA POPUŠIO TANAK KURČIĆ PUN GOVANA DANAS
    https://i.imgur.com/2WrszLG.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.