Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Izvini da, trebalo je da odigram 10 mečeva na favorite konačan ishod bolje bih prošao sigurno xd
Pa za sada mu odlicno ide sta kenjas
Svi smo dobro prošli danasv i to je ono glavno!
Ja danas sve tri tekme zaokruzio hvala kurcu
Veruj mi isparanoisao sam se oko malera opasno tako da ne smem ništa da pričam
Sutra igram sve 3 gg dobra je kvota svidja mi se kvota 10
https://i.imgur.com/xRs6Omw.png
Dobar
Nemaju Egipcani sanse protiv Ruja bre, sta dobar
Mina klasicna, ali naprzeni su egipcani jako a sad ce i salah da igra, nije nemoguce
I to sto kazes ustvari, kad Argentina izgubi od Islanda sve je moguce na ovom prvenstvu
Svakako nisu naloženi više od domaćina, a dodao bih i da su izgubili dosta na motivisanosti nakon poraza od Urugvaja. Neće Rusi da ispuste bodove koji vam je kurac
Tako ni argentina ni nemacka ni brazil nisu hteli da ispuste bodove pa su poduckali
Za njih je mirisalo i pre utakmica, bar meni , Ruje su zicer
Doduše sem Argentine
ma da zicer sve ziceri na prvenstvu
Ma pusti degenerika, u zdravlju da potrosis dva soma
Plači za izgubljenih 100
Realno kladjenje bez soma je teska sirotinjska spika :)
Kao da kazes ma Egipat dobija Rusiju, aj u po cokoladu hahaha