Кладионица

1. Polako, možda želi da napravi kintu za fibonacci, izvor beskrajnog bogatstva u kome ti sam sebi postavljaš granicu koliko želiš da budeš bogat, a nema dečko lovu :)

2. Sto kaze ona sirotinjska spika, ma ja to samo sportski 100 dinara cisto da ispratim / cisto da mi bude zanimljivije da gledam

3. Od ovakvih tiketa kladionica zivi

4. 80-90 posto utakmica je bilo X prvo poluvreme tako da ne znam kakve teorije sad razvijate ali:
    Rusija ppX
    Kolimbija X-1
    Poljska X-1

5. Ne bih ja racunao da ce biti x na prvom sa Rusima, prenalozeni su jer su domacini

6. Rusi su svakako kurcina od ekipe a danas ce biti i bez dva najbolja igraca. Imaju pobedu i gol razliku dosta su im dva iksa za prolaz dalje tako da ne vidim sto bi napali tunis i cekali da ih salah jebe u kontrama

7. Jer rusima treba bod protiv tunisa za drugo mesto i grupi, osim u slucaju da tunis nabije saudijce 6:0

8. Kako si me izbagovao sa tunisom sad haha

9. Egipat jebeni isti kurac xd

10. Ma ok treba im bod ali kontam da ce zbog publike zeleti da bude makar gol u prvom i gol u drugom, dakle predvidjam 2 0 ili 2 1 za Ruse

11. Pa jeste kad bi bili sami na terenu haha kakva je to glupa logika

12. Uostalom i 1:1 je X

13. Pa mozda potcenjujem egipat jbg ali mislim da su rusi jaci dosta

14. Zato sto su nagurali 4 budjava gola grupi gradjana iz saudijske arabije

Uostalom kladi se kako oces jebe mi se ja sam bacio moj tiket

15. Kao da kazes ma Egipat dobija Rusiju, aj u po cokoladu hahaha

Oplako sam

16. Ma ne igram te mine ovako samo nagadjam

17. Rusi su kurcina od ekipe i velika je NESLOGA u ekipi i ne vole se sa trenerom i narod je generalno protiv SP jer je narod sve gladniji a ovi pucaju milijarde na popravljanje ugleda u svetu.

18. 5 golova su dali ps xd

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.