Prijava

Polako, možda želi da napravi kintu za fibonacci, izvor beskrajnog bogatstva u kome ti sam sebi postavljaš granicu koliko želiš da budeš bogat, a nema dečko lovu :)

Sto kaze ona sirotinjska spika, ma ja to samo sportski 100 dinara cisto da ispratim / cisto da mi bude zanimljivije da gledam

Od ovakvih tiketa kladionica zivi

80-90 posto utakmica je bilo X prvo poluvreme tako da ne znam kakve teorije sad razvijate ali:
Rusija ppX
Kolimbija X-1
Poljska X-1

Ne bih ja racunao da ce biti x na prvom sa Rusima, prenalozeni su jer su domacini

Rusi su svakako kurcina od ekipe a danas ce biti i bez dva najbolja igraca. Imaju pobedu i gol razliku dosta su im dva iksa za prolaz dalje tako da ne vidim sto bi napali tunis i cekali da ih salah jebe u kontrama

Jer rusima treba bod protiv tunisa za drugo mesto i grupi, osim u slucaju da tunis nabije saudijce 6:0

Kako si me izbagovao sa tunisom sad haha

Egipat jebeni isti kurac xd

Ma ok treba im bod ali kontam da ce zbog publike zeleti da bude makar gol u prvom i gol u drugom, dakle predvidjam 2 0 ili 2 1 za Ruse

Pa jeste kad bi bili sami na terenu haha kakva je to glupa logika

Uostalom i 1:1 je X

Pa mozda potcenjujem egipat jbg ali mislim da su rusi jaci dosta

Zato sto su nagurali 4 budjava gola grupi gradjana iz saudijske arabije

Uostalom kladi se kako oces jebe mi se ja sam bacio moj tiket

Kao da kazes ma Egipat dobija Rusiju, aj u po cokoladu hahaha

Oplako sam

Ma ne igram te mine ovako samo nagadjam

Rusi su kurcina od ekipe i velika je NESLOGA u ekipi i ne vole se sa trenerom i narod je generalno protiv SP jer je narod sve gladniji a ovi pucaju milijarde na popravljanje ugleda u svetu.

5 golova su dali ps xd