Кладионица

1. Izgleda da sam bas glup takoreci glupan

2. To smo ustanovili odavno, ptarši, nisam iznenadjen da si i sam to uspeo da zaključiš posle toliko vremena i tone argumenata, možda i ima nade za tebe

3. Ali za labavog nema, dop mu je spržio mozgić

4. Kako ovo funkcionise pitam ja vas? Ovo ima jednu picku I telo, dve licnosti. Ovo su jebaci. Ne znam..
    https://i.imgur.com/iZFxwLX.jpg

5. aj da se kladimo da imam manje toksina od tebe.oces da uradimo testove i slikamo rezultate?

6. Iza te priče stoji ugovor sa klauzulom o smenskom radu

7. Ti si baš baš bolestan, auu nije tu samo pajdo kriv, imao si ti već psihopatskog potencijala

8. kako ti nije zao da me tolko zezas..pisam ti se na dusu sotono

9. bohore, jel idalje imas moc banovanja?ajde reci da ovo nije internet digitalno nasilje sto skudeto radi

10. Pa pretiš mi tom pumparicom na jorganu, moram da uzvratim paljbu. Psihopato

11. pa reci da promenim sliku ako ti smeta

12. Tebi smeta, blamiraš se

13. ova ti je jedna od boljih

14. Školska navlakuša

15. sad makar znam da imas vise od 10 god

16. velikiblek
    Ah nekada ljubazna tema sa ljudima kao sto su armin je morala da dozivi ovo. tuga

сто им мајки јебем

едит: е, још само да кажем, јебо ми пас матер што сам ископао ову лабову слику и почео с том спрдњом пре пар година, ево сад се кајем због овог малоумника овде што је запосео тему

17. армине врати се све ти је опроштено, калемићемо ти прсте друже само дођи

18. Ne moze da prica Armin, na poslu je

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.