Кладионица

1. Sve da prođe što te muči
    samo Armin dođi kući

2. hahaha ako nadam se da cete da imate nocne more od ove slike

3. Neće Armin doći, neće nikada
    Nek vaša suza za njim ne pada

4. Na spem se žali ista ekipa koja je na 700 drugih tema svraćala samo da bi pičkarala ljude u sred neke diskusije/napiše neki debilizam/odredjuje banove, do you feel the same?

5. Sve je bilo tako kul dok ste smarali sa kosarkom jebenom i gadjanjem 5 igraca manje vise sto vam nikad nije proslo jel da, ma ajde skinite mi se s kurca vise. Te malene nba glavice se povukle kad su prave lobanje dosle sa fudbalom

6. није проблем у фудбалу боктејебо глупог проблем је у једењу гована овде екипном ало јеботе усеравате тему

7. Маестро ♦
    Sve je bilo tako kul dok ste smarali sa kosarkom jebenom i gadjanjem 5 igraca manje vise sto vam nikad nije proslo jel da, ma ajde skinite mi se s kurca vise. Te malene nba glavice se povukle kad su prave lobanje dosle sa fudbalom

Bravo, Maestro

8. youtube.com/watch?v=-V06UQDM5u0

9. Danska Australija 0-2
    Francuska 1
    Argentina Hrvatska gg 4+

10. Danska Australija 2-4
    Francuska 2
    Argentina Hrvatska 0-2 t2 NG

11. sve tri iz X u 1
    kvota oko 100

12. солидан тип панинара, можда и испратим ово

13. arg hrv gg4+ svidja mi se i odigracu po kvoti 4,10

14. Pani isto smo igrali hehe srecno nam bilo

15. Hahah kako se ova dvojica očajnički trude da se uvrste u evroligašku grupu kladioničara, ali im to nikako ne polazi za rukom. Pomalo mi ih je žao.
    Zapostavili ste temu mudaestro,
    istovarujte đubar tamo do mile volje. Vidite po reakcijama drugih ljudi da ste nepodnošljivi, skroz ste se usmrdeli.. Uljudite se aman, pašće ozbiljno provetravanje posle 15.jula a nadam se i pre

16. Ta dvojica su Skuddeto i Maestro

17. кажите где треба да потпишем ово николасово

18. никад ова тема није била само кладионичарска, тикети фудбал и то је то, али јбг ограничени мозгићи не схватају суштину

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.