Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Haha deki
hahahah
Seci kurac deki, imam soma evra.
Ovo vredjanje nečije žene je tako nisko.
Živ bio.
Deki, tebi sa takvom Teša Tešanović telesinom i ništa manje mekanim, telećim licem bi Tilmo komotno mogao to isto da napiše i čak šta više verovatnoća je na njegovoj strani da bi to mogao i da realizuje jer ako mu je žena lepa nije ni on kljakav. Čemu ovako drčan odgovor na ljubezno postavljeno pitanje. Jel si se možda uwredio jer ti je rekao da si rom, a ti si cigan?
prejadno
Ciganštura mrtva
ali gambi i njegovo HAHA™
Pani, jesi radio u Italiji devedesetih
Devedesetih sam studirao
Samo jedan gol do sada na ove dvije a treba mi bar tri
ULEGNI JEBATE
AJMOOOO
Mislio sam da si stariji.. al čekaj, vi studirate po 20 godina, diplomirao si '91ve i sad kao ovo ono, msm mojne
u roku sve
Gde si studirao
aj mrš ne spemuj. prvo mi reci koji si dupli.
Dobro jbt, kozojebe, nije ti ovo zabran. Lepo pričamo.
Jel bi ti se svidela ova defka:
Kad jaganjci utihnu
Dabogda primili gol sad anime govna majku vam jebem
Terajte se sa žutim kartonima u pičku materinu