Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa realno promenilo bi mi zivot. Ja ga jebem u prkno ko ima svojih 10k evra sa 25 godina u 2018, ali svojih, u kešu, ne maminih i tatinih, ne u autu koji je dobio od mame i tate, ne u stanu koji je nasledio od babe i dede, svojih 10k evra u kesu sa kojima moze da radi sta hoce
Hahahahaha
Za prvih 10k sam morao da stavim prvih 2k na orfanelu sa 17god
Orfanela Orfanela pa cetiri male
Skroz pametan nacin za bogacenje
Namece se pitanje odakle nekome sa 17 god 2k evra uopste, drugo pitanje odakle mu 2k da stavi na rulet
Za prvih 10k se ne pita, zbilja nemate odgoja, dečki
Dekiju? Pa isprosio, ko i svi cigani lol
Namece se pitanje odakle nekome sa 17 god 2k evra uopste, drugo pitanje odakle mu 2k da stavi na rulet
To mi bila plata u Hajduku sa Liona
Nisam Brazilac ali sam ciganin
Basta od mene kupio crvenu bubu sećam se on, Boško Janković i ja posrćemo sa Blejvoča eh
Splavovi, zezanje, ludilo..
Ja za 10k evra radim deset meseci. Meni su to velike pare. E sad, ne bi mi promenile život nešto specijalno, al dobiti ih na kladži bi bio svojevrstan orgazam.
da prijavim tiket, sve četiri danas GG3+, vozio sam se danas iza kola sa registracijom PG*GG3... pa zato
Deki, kad smo kod para. Ti si se bavio preprodajom nekretnina, preprodaja ti je u krvi jer rom.
Isplati li se uzeti plac i napraviti neku prizemnu kućicu pa prodati?
Našao sam neki plac u finom kraju ispod cene. Al ne znam ako uložim u gradnju i sve da l se isplati.
Je l' ima ko da nije shvatio da komercijalista u zlatiborcu ima hiljadu evra platu ili mora da ponavlja još koji put?
Ajde javite se ako neko ne zna jbg verujem da je i njemu teško više da vam ponavlja, nikako da utuvite u te glave glupave.
dobra je to plata
Ja sam upoznao jednog čoveka što je imao skoro toliku platu.
malo su podcenili senegal kvotom.
Ja za 10k evra radim deset meseci. Meni su to velike pare. E sad, ne bi mi promenile život nešto specijalno, al dobiti ih na kladži bi bio svojevrstan orgazam.
Ako Tilmo ima preko 45k din u Nišu sečem kurac.
Deki, kad smo kod para. Ti si se bavio preprodajom nekretnina, preprodaja ti je u krvi jer rom.
Isplati li se uzeti plac i napraviti neku prizemnu kućicu pa prodati?
Našao sam neki plac u finom kraju ispod cene. Al ne znam ako uložim u gradnju i sve da l se isplati.
Tebi se ne isplati jer si nizak i imaš tu "Božić opet sam sam" torbicu preko ramena plus nisi u stanju za tri minuta da izračunaš da li ti se isplati da dve godine gradiš kućicu u Nišu na kredit jer 325€ plata pa da je prodaš za 300€ zarade posle 5 godine jer 325€ plata je vrh za Niš pa niko ne kupuje kućice u Pičkovcu jebenom nemoj biti debil i oduzimati mi vreme majmunčino idi ženi lupi tri šamara i reci joj da se skine pa je izjebi oba minuta jer dobra je pička to bih ja radio trenutno JEBO BIH JE JAKO.
Engleska - Belgija x-2&2-3
Dejan totalno lud ciganin