Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uuu
Na koga to misli? Na maestra jel?
Pa na maestra nema na koga drugog
Maestro je to nije niko drugi
Uuu al mi je reko
Pa koja bi druga gnjida i lignjoslav bio nego mali smrdljivko.
Citiran mu je post.
Ovde se nekad ulagao nikolas na washington a sad se jedan Predražinjo proziva eh
vrhunac vukajlije je ova tema od pre nekih godinu, dve to tvrdim sad a ljubomorne duše neka ga puše
Bez zezanja celo prvenstvo čekam ovaj dan.
Brazil i Belgija gg wp ez
Pa jeste verovatno tamo 2015.-2017.
Ćale skida eno ga lupa onaj zid od kade prodajemo sve i ulažemo na Brazil i Belgiju
Cevi skidamo prozore i maije skada komšijin kabal za telefon sve ulažemo igramo ortaka
Misli i ćale pozitivno kaže nema kad da dođe nego danas je sutra svakako ne postoji žurim da te zagrlim
Srecno
Žao mi je oženjen sam idi traži kurca gdegod drugde pička li ti materina mlada damo
totalno se slabo kockam u poslednje vreme, ali pricano iz iskustva znam da je najteze pogoditi reprezentacije, pogotovo na svetskom prvenstvu. A kako se 90% utakmica zavrsi 0-2, zapne se posle nekog vremena jaci singl na tu igru i tad Kazahstan i Mongolija odigraju 4:4. Ne bih da se mesam u zivote, ali sacekajte avgust i prvenstva ako je ostalo nesto u dzepu od prve faze.
A bolje realno sto sam pao tiket, verovatno nikad ne bih video nemacke da nije bilo tog pada, cudni su putevi gospodnji
Sve sam život promenio sve drugačije mi je sad nego što je bilo
Prvo kolo premijer lige, planiram 500 evra da ulegnem na par fikseva
Da li ćeš moler biti šta ćeš biti gipsar ili moler