Кладионица

1. ne igram kladionicu jer se ne razumijem u fudbal a i previše mi vremena oduzima ovo praćenje utakmica. igralo se za ovo svjetsko čisto da se malo uklopim u drustvo jer je preglupo da se ja sad tu nešto pravim kako mi govno ne smrdi jer ne pratim fudbal a svuda se samo prica o fudbalu ali da se kladim na tamo neke treće lige norveške stvarno neću.

2. ne igram kladionicu jer se ne razumijem u fudbal a i previše mi vremena oduzima ovo praćenje utakmica. igralo se za ovo svjetsko čisto da se malo uklopim u stado jer je preglupo da se ja sad tu nešto pravim kako mi brabonjak ne smrdi jer ne pratim fudbal a svuda se samo prica o fudbalu ali da se kladim na tamo neke treće lige norveške stvarno neću.
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Koza%2C_sanska_-_jarac.jpg

3. Šta kažete za finale? Za Hrvate 4.26 kvota

4. Pa moze biti i 425 kad nece doci xd

5. Uf upao u crnu seriju, ako fa ne mune partizan siptar ili maribor zlo ce biti

6. Vidi govna estonska invaldska, kako btr primis 8 golova za pola sata

7. Igrajte LUKAKU DAJE GOL NA MEČU.
    I možda GRIZMAN daje gol na meču,ali LUKAKU 96% da ga daje, a 4% da ga isto daje ,ali od stative ili prečke.

8. ne igram kladionicu jer se ne razumijem u fudbal a i previše mi vremena oduzima ovo praćenje utakmica. igralo se za ovo svjetsko čisto da se malo uklopim u stado jer je preglupo da se ja sad tu nešto pravim kako mi brabonjak ne smrdi jer ne pratim fudbal a svuda se samo prica o fudbalu ali da se kladim na tamo neke treće lige norveške stvarno neću.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Fictitious_of_Istria.svg/800px-Fictitious_of_Istria.svg.png

9. Nikolade i ostali sto se kladite na tenis.

U cemu je razlika hednikep setova 1.5 i tacan rezultat 2:0?

10. Ne znam kako računaju to sa hendikepom u slučaju predaje. Ako računaju kao gubitni onda je veća kvota zbog tog rizika, jer se za igre na tačan rezultat tad računa 1 kvota. Jedino to mi pada na pamet

11. Dal me jebete da zapravo gledate tenis

12. Ovde se priča o klađenju na tenis a ne gledanju

13. Kladjenje na tenis je totalno nezanimljivo

14. Pa koji kurac se kladis na utakmicu koju ne gledas? I na sport koji uopste ne pratis? Kako to uopste funkcionise, lupis ili prepises? :)

15. Funkcioniše tako što na osnovu prikupljenih informacija sa više strana izabereš neki meč i nagađaš da će da se desi nešto što ti se čini najizglednije

16. Ali kako ti je to zanimljivo, gde je tu neki element uzitka? To pitam

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.