Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa užitak je pogodak, što moram da gledam. A i uglavnom mi klađenje negativno utiče na gledanje
Ne znam, ne razumem to brt
Au gabmi koliko si se izasrao sada...
Nisam ukupno vise od 15 minuta tenisa u zivotu pogledao a na tikete sam stavljao tenis milion puta. Sto bi gledao to sranje koji kurac? Haha
Pa ne razumem, jel poenta vaseg kladjenja da zaradite kao? Mislim ne gledate sport, onda tudja misljenja stavljate u svoj tiket. Meni je to onda bas teska sirotinjska spika, slicno kladjenju na trecu nemacku ligu
Najjače da ću tebi da objašnjavam što se kladim i na šta se kladim
Pa probao si u par postova, onda ocigledno ne umes ili ne zelis da objasnis jer jeste sirotinjski jbg, dzaba se sad vadis tako lose
Jeste
Hoces li se obogatiti na kladionici autore mlatoni? Hoce li se moci castiti staropramenom za sl vikend?
Pita čovek koji je prepisao tuđ tiket pa kad je video da postoji solidna verovatnoća da dobije veću količinu para potrčao da uplati još jer mu bilo malo
Pa ja nemam finansijskih problema niti imam potrebu da zaradim tako. Zajebancija je u pitanju, plus sam gledao celo svetsko osim nekih iran sae utakmica
I pio sam pojacano moram da priznam, zato ono impulsivno uber branjenje tiketa haha
Pa dobro svaka čast, mi ostali smo finansijski ugroženi pa u kladionici vidimo izlaz
Dobro,
Aj gambi ne budi idiot
Bespotrebna rasprava, ispratio sam je celu i osecao se kao da sa balkona slusam decju svadju ciji je tata jaci
Tristan Avetinja
https://www.sportske.net/vest/kosarka/novi-doncic-je-rodjen-u-beogradu-potpisao-za-real-347411.html
ne znam kakav je mitjiland.ne verujem da su bas nesto preterano dobri,a znam da kazahstanci mogu biti zajebani.astana x2 2 + 2,65.
sturm ajaks golovi.ok su kvote na bilo koju kombinaciju.nalupetao sam tih kvalifikacija da nesto pratim posle sto godina.
Zvezda 2
Ludogorec 2
Šturm gg3+
Rozenburg gg
Kv.9.5
Jedi govna.
zvezda ako pobedi ja secem kurac