Кладионица

1. I idemo:

Boston hend -4,5
    Gsw hend -10,5
    Ben simons 13,5 minus
    Adams 12,5 plus
    Horford 11,5 minus
    Durent 26,5 plus

2. Ову ноћ кад сви ми пријете, остани..
    https://m.youtube.com/watch?v=fOK69nUSiJQ

3. Bravooo lečki majstore! Najlepše otvaranje Nba sezone u novijoj istoriji

4. Volim ti porodicu i psa

5. Bravo lecki jbg moralo je doci kad nisam ispratio xd

6. недостаје ми армин, нисам један кошаркашки тикет писао откад је отишао одавде... а слабо се и кладим, једино кад енглеза има пишем нешто, али није то то без њега

чуо сам да су му неке прсте ломили е сад не знам колико је тачно то

7. Navodno je to lomljenje prstiju povezano sa necim sto je video u kukuruzistu.. Kao opomena da ne prica okolo

8. isprati li ko mene jebem vas samo ispratili lecko mrava

CITATod mene za veceras otvaranje

JOEL EMBIID SKOKOVI+++TACIT

9. Eh Armine, nesrećo

Inače znam da je vreme za Evroligu, sad ću i to da pogledam, ali kad sam video poklon granicu na Kantera od 13.5 poena, morao sam da odigram neki rani NBA

Kanter 13.5 +
    Galinari 15.5 +
    Vigins 18.5 -
    Juta H2 5.5
    Toronto H1 -5.5

10. Za kantere ne potrebe da mozgas, prepisi od vetrovog bota :D

11. Lol sta je ovo kao ne mogu da se edituju stari postovi?

12. Mogu dok ne prođe 5 min

13. dobro jutro
    Edit: do određenog vremena

14. Olimpijakos H2 7.5
    Armani - Real 164.5 +
    Efes 1
    Meli 7.5 +
    Šved 22.5 +
    Gos 8.5 +

Soccer

15. dobro ajde onda ovako

izijem flips
    gde ste pili kaficu jutros, jel pio neko u kladionici? ja popio u kladionici i ocrtao mi se ovaj JJ Barea u solji kaze molim te brate pomozi mi

16. Prepisan drug Nikolas, idemo u nove pobede

17. Ma jebite se bas je bila dobra ova fora za kentere al ste ljubomorni i zavidni..

18. Za ovo pričaš, Papete?

PuppetMaster
    Za kantere ne potrebe da mozgas, prepisi od vetrovog bota :D

Ja nisam baš skontao, ako je nešto preočigledno, imam izgovor da sam malo umoran

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.