Кладионица

1. mene buraz juce terao da stavim sto jura na liverpul zvezda 3-5, nisam hteo bila mala kvota

2. a napoli je danas kriv za bar 40% porodicnog nasilja

3. evroliga danas sta ste se raskenjali oteraste temu u podrum jebeni

4. Popadali svi na Benfiku, lažni portugalski fudbal baziran na sabotiranju protivnikove igre nam došao glave

5. Nisam igrao nista danas jer sam prezauzet, ali evo nekih predloga za djoksa i ostale koga bih igrao under
    Plajs 8.5 , Guduric 6.5 , Gordic 10 , Kuzminskas 8.5 i hendikep na Real 17.5

6. Spremate drva za zimu, gospodine Nikolas? Tačnije, kamin?

7. Ma jok macak, grejem se na struju :D

8. A sta je bilo s onim parama sto su nestale s bankomata?

9. Vracene su mi posle nekih mesec dana, bilo je jos zrtava hakera

10. Cuo sam neku pricu o nekim likovima iz kikinde sto su mlatili pare jer je bio bag na nekoj kladionici, odigras vec zavrsene utakmice

11. Zna tilmo 2 takva lika

12. Ne znam, tako nešto se ne može igrati.

13. Ali ima fora jedna. Reci cu vam samo da probam prvo.

14. ima li veze s vracanjem vremena racunara?

15. U pitanju su nba utakmice i mislim da je u pitanju to sto je velika razlika u vremenskim zonama.

16. Ako se u biosu vreme racunara vrati par minuta unazad, da li ce softver kladionice u tom slucaju koristiti vreme podeseno na racunaru? Ako koristi to "novo" vreme za tiket, onda moze da odigra prvi aut ekipa i sve odradjeno u par minuta.

17. Hahaha da to je to toga se niko nije setio

18. Ili mozda da sedimo 2-3 dana u klad i gledamo koji ker pobedjuje i da probamo da vidimo redosled po kojem pustaju snimke xd

19. или да унајмимо хакера да хакује главни компјутер грчког кина да откријемо сид намбр

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.