Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igrao, ali je digao ruke od toga davno, sad brljavi kao i svi jbg.
H2-3/A2-3, a sistem zavisno od broja utakmica, 5+6+7/7 ili 9+10+11/11 itd moš kako hoćeš
Ok, hvala ti. Pokusao sam da igram od pocetka sezone samo to, 8 utakmica fix, ali me sve 1 obara za po gol, a nisam se odmah setio za sistem kako bese. Valjda ce za vikend da uleti neka kinta
https://www.dodaj.rs/images/WP_20181023_22_56_31_Pro.jpg
ПЛАКИ ПЛАКИ
ВЈЕРУЈЕТЕ ЛИ У ЖЕНСКУ СРЕЋУ У КЛАДИОНИЦИ?
КОЛЕГИНИЦА СА ПОСЛА ОДИГРАЛА
https://www.dodaj.rs/images/369039c1b30a7f5af.png
monako 2 i 3 +
totenhem 2 i 3+
barsa 1 i 3+
borusija x
lokomotiva 1x
galatasaraj gg
psz 1 i gg
ЈЕЛ ИГРАЛА НА ЛЕПШЕ ДРЕСОВЕ ЏЕЏЕЏ
Na zvedicu 7+ pa kod pashe na kurve elitne, neke koristi da vidimo i od musavih
једва чекам да изгубимо 8 голова разлике да бомби искваси сервер вукајлије спермом
Zvezda 0-2 kvota 4.30 poklon
E i meni je to greota ne probati na toj kvoti jbg
Psg 1 1.60 poklon jebany
Dodao bih i 2+
Psž daje u prvom i drugom po jedan kvota nešto iznad 2
Monako, PSV I Lokomotiva nećr izgubiti. Marrk maj vrds!
Barselona 1 i Tim1 2+
Dortmund 1x
Liverpul DP1
Zvezda 2(kosarka)
Monako 1x
Kvota 7.77
A drugi sa vecom kvotom
Psg 1-1
Monako Xprvo
Barsa 1-1
Dortmund 1
Kvota 30
Jao majko mila koliko je bedna ova Cedevita
bukvalno sam promasio svih 7 tekmi.dominacija
Hocete da cujete jedan vic?
Zvezda u kosarci :D
Jebeno das 31 poen u prvoj cetvrtini, povedes 22 razlike i onda za ostale 3 cetvrtine das jos ukupno 30 poena i izgubis.