Кладионица

1. Gordon je erik iz hjustona?

2. A rivera nema u ponudi izgleda da je otkazano ili sta vec

3. Pomereno,sutra u 21h

4. Jeste Erik
    Ne igra Pol, red bi bio da napuni nejaki Klivlend

5. Z. LaVine +
    Towns +
    Porter +
    Adams +

Pozdrav poštovaoci sportskog klađenja i svih ostalih vrsti kocke.

6. Da si mi ranije rekao zasto igrao bih hardena. Gordon degenko kad god ga gurnu u prvu postavu sutira sjajnih 0-10 za 3

7. E adamsa sam hteo i ja jer jokic ali posle malo razmislim pa reko ako je vec kurac od rim protektora nece onda vestbruk govnar ni da dodaje adamsu ima samo da zavrsava na obrucu. I zek levin je logican izbor protiv bivseg kluba ali njega ne gotivim bas i solidno velika granica. Porter ide na mirotic-lendl-dejvis jbg to ne smem da igram

8. Ma ima nas jos tema zivi opaaa

9. Malo nas je al smo govna. Ja bih postavljao svaki dan šta igram ali džaba kad samo laprdam tikete i mašim 90%

10. Ja zapravo nisam nista ni igrao poslednjih mesec dana otprilke vise se zateknem u kladzi pa opalim neki lajv ali eto tu sam idemo sad bre jebacemo kladze veceras osecam to

11. Može još i

Šruder 15.5 +
    Bjelica 9.5 +
    Klej 24.5 +

Sini jarko sunce s kosova ne damo te ersan iljasova

12. Čini mi se da smo kombinovano predložili sve igrače Oklahome u + lol

13. Dobro nije da se ne ocekuje 280 poena na utakmici

14. Drzi se klivlend za sada

15. Ubi Denver Oklahomu sta je ovo

16. Pa ujebace nas sa blow outom mamu im jebem

17. Mareju treba jos 6 a dzordzu jos 12. Gordon isterao
    Edit: na mlatonijevom, onaj moj daj boze da pogodim 2/10 hahaha a i tvoj ide ok ako sam dobro ispratio

18. Ja bačio pluseve KAT, Džordž i Marej
    Džordž će doći, verovatno i Kat, Marej diskutabilno kad svi igraju odlicno

19. Vestbruk se nije video evo drugo poluvreme kraj ahhaa

20. Pa mareju fali 4, trebalo bi da istera ako ne bude BO a mozda i ako bude jbg vise me brine dzordz fali mu jos 9. Lep poslednji minut marej i dzordz po 3p xd

I kat deluje kao da ide a vestrbruk mislim da ne bi pogodio ulaz od zgrade sad haha jesam ga ocenio jebo sam mu majku

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.