Кладионица

1. Gle mene konja sto sam utripovao da je Mareju granica preko 20 hahha, dolazi onda sve ovo sig

2. Jos sam grunuo uzivo na hjuston reko okrenuce ih jebem ih bolji su izduvacu i to izgleda cedi osman im izvlaci tri bacanja na hardenov nacin

3. A tristan tompson im hvata 10 ofanzivnih skokova, jebeni ruki sekston ih jebe ko ovnove

4. Tebe kara adams samo na onom prvom?

5. Hahah pa to si ostavio kao predlog

Dzordz ne moze vola da ubode ali zato blokira mareja haha pa jebem ti majku sad igras odbranu

Ajde hjuston jedan strong push jebem vas

6. Odose im opet mrs

7. Koga jebe tristan avetinja taj nije zaslužio da pobedi

8. Pomesao si me sa Uskokom verovatno, on je Adamsa stavio

9. E jesam jbg

Pa ne moraju da zasluze da pobede mlatoni neka pobede skroz nezasluzeno xd

10. Okc se kao malo vratila al evo opet 2+1 a dzordz sutira 5-15 otprilike kao ja da sam tamo i ispucavam se sprdam boli me kurac

11. Pu. Nista, poslednja nada da ne bude totalni fijasko mi je da dzordz pronadje svoja muda veceras

12. Hahaha napravio tehnicku hahahaahh
    Edit: a vidi sta je marej promasio lol pa gde je armin da mi kaze da je ovo simulacija jebena

13. Džordž procenat šuta kao Vanja Marinković

14. Makar da su blize pa da se nadamo nekom produzetku al ovako i plus sa 5 faulova mislim da smo ga ispusili ali ajde da sacekamo to su mu dva suta jebem ga usta

15. Hahahaha aj dzordze odjebi ne mozes da resis defanzivnu silu jokica

16. Poigrajmo, bravo mlatoni

17. Necu da se zenim jel vam jasno

18. Ma lagano prođe :D

Što je najjače u maxbetu bio na 24.5, tako sam i pisao ovde i 5 min posle toga uđem da uplatim i oni spustili na 23.5 ahaha

19. Prodjosmo ovaj put
    Biće mesa

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.