Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gle mene konja sto sam utripovao da je Mareju granica preko 20 hahha, dolazi onda sve ovo sig
Jos sam grunuo uzivo na hjuston reko okrenuce ih jebem ih bolji su izduvacu i to izgleda cedi osman im izvlaci tri bacanja na hardenov nacin
A tristan tompson im hvata 10 ofanzivnih skokova, jebeni ruki sekston ih jebe ko ovnove
Tebe kara adams samo na onom prvom?
Ja ga nisam ni igrao
Hahah pa to si ostavio kao predlog
Dzordz ne moze vola da ubode ali zato blokira mareja haha pa jebem ti majku sad igras odbranu
Ajde hjuston jedan strong push jebem vas
Odose im opet mrs
Koga jebe tristan avetinja taj nije zaslužio da pobedi
Pomesao si me sa Uskokom verovatno, on je Adamsa stavio
E jesam jbg
Pa ne moraju da zasluze da pobede mlatoni neka pobede skroz nezasluzeno xd
Okc se kao malo vratila al evo opet 2+1 a dzordz sutira 5-15 otprilike kao ja da sam tamo i ispucavam se sprdam boli me kurac
Pu. Nista, poslednja nada da ne bude totalni fijasko mi je da dzordz pronadje svoja muda veceras
Hahaha napravio tehnicku hahahaahh
Edit: a vidi sta je marej promasio lol pa gde je armin da mi kaze da je ovo simulacija jebena
Džordž procenat šuta kao Vanja Marinković
Makar da su blize pa da se nadamo nekom produzetku al ovako i plus sa 5 faulova mislim da smo ga ispusili ali ajde da sacekamo to su mu dva suta jebem ga usta
Hahahaha aj dzordze odjebi ne mozes da resis defanzivnu silu jokica
Poigrajmo, bravo mlatoni
Necu da se zenim jel vam jasno
Ma lagano prođe :D
Što je najjače u maxbetu bio na 24.5, tako sam i pisao ovde i 5 min posle toga uđem da uplatim i oni spustili na 23.5 ahaha
Prodjosmo ovaj put
Biće mesa