Кладионица

1. gg1 = gost daje gol

Kakav uzas

2. On te voli duže, ja te jebem ljepše... Daj mi veli afričku šljivu da budem presiguran, noćas sam joj jeba majku majčinu... Popije momčina i 2 kamagre a kurac na po koplja- ni za pišanje ni za jebanje, preznojava se mučenik ka vozač autobusa u avgust, ova mu veli, polako duga je noć, a on veli nije do tebe no do Espanjola duše mi i zaplaka...

pa igrati kladionicu

3. Drumond Andre kurac da pusi

4. Moze i Lebron sto da ne

5. Igra plus zadnjih 15 utakmica i ja kad ga odigram plus on da najlaganijih 14 poena

6. Ako mislis na lebrona i proslu je ostao u minusu zato sam ga i igrao plus sinoc

7. Dal ce se turci smrznuti ko picke u moskvi?

8. Zvezda g1+
    Totenhem gg
    PSV gg
    PSŽ gg
    Dortmund 3+

9. Смрзли се добрано. А Вила - Форест 3:3 још није крај првог.

10. гле ове паћенике Тот - Интер, ајде то мало жустрије момки мои

11. Dortmund za pare pa da

12. Das 4 komada atletiku koji nije primio 2 gola 5 godina fazon, das 3 bajernu i dodje klub briz i ti se upuvas... Hoce to.

Mene dortmund cist 1 za 8500
    Jednog druga 1-1 za 7000
    I drugog 1-1 i 2-5 za 47000

13. 1640e sam Borurija i još 500 na lajvu

14. Davis
    Pg
    Doncic

Poigrajmo unapred jer ne može da ne dođe

15. Plusevi jel? Mlatoni nije svracao?

16. Da ps isprati me pa sutra pijemo bavariju a mlatonija nema dok ga ne pozovemo mlatoni ti znas ti umes ti mozes ti pomogni

17. Koko ne znam jebo te ljeb

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.