Ovo bilo pre 6-7 godina, ovde sam pao na jedan par i to jako, jako usrano. Nakon ovoga sam odigrao još jedan tiket sličnog tipa i pao na Majnc koji je jedno vreme ubijao u Bundesu, i nakon toga sam sebi rekao da više ovo govno neću da igram.
Al neverovatno da pratim ovu temu koliko-toliko redovno. U nekoliko navrata mi je bačen strašan rovac kad je dal Predražinjo imao neke lagane i lepe dobitke, ali sam iskulirao.
mislim da je obrva tad bio jako povređen i bilo sumnjivo dal će ostvariti potencijal. al ne znam ko je superstar pravi draftovan zadnje možda četiri godine. ma muka mi brt, svi pričaju o kladži, još govorim da ne pričaju o tome preda mnom i dođe jedan kaže dobio laganeze 12 soma na 100 uplate i obrće neka pića. ne mogu brt teško mi, ko ga sedne lik pored mene i priča kako ljubav mog života vrhunski puši, ne mogu
mislim da sam ovde čak i pao na usrani siti. imao sam pre toga slične dobitke i poleteo. ma ja znam da ću za bilo koju kintu da pizdim, makar i 100 uplatio, onda sam uplaćivao lepe pare barem da znam zašto se nerviram
https://i.postimg.cc/pVKRQnBg/tiket.jpg
Ovo bilo pre 6-7 godina, ovde sam pao na jedan par i to jako, jako usrano. Nakon ovoga sam odigrao još jedan tiket sličnog tipa i pao na Majnc koji je jedno vreme ubijao u Bundesu, i nakon toga sam sebi rekao da više ovo govno neću da igram.
Al neverovatno da pratim ovu temu koliko-toliko redovno. U nekoliko navrata mi je bačen strašan rovac kad je dal Predražinjo imao neke lagane i lepe dobitke, ali sam iskulirao.
Najjace je bilo kad si pre godinu-dve rekao kako nema mladih talenata u nba hahaha (mozda i tri godine nemam pojma evo)
mislim da je obrva tad bio jako povređen i bilo sumnjivo dal će ostvariti potencijal. al ne znam ko je superstar pravi draftovan zadnje možda četiri godine. ma muka mi brt, svi pričaju o kladži, još govorim da ne pričaju o tome preda mnom i dođe jedan kaže dobio laganeze 12 soma na 100 uplate i obrće neka pića. ne mogu brt teško mi, ko ga sedne lik pored mene i priča kako ljubav mog života vrhunski puši, ne mogu
Dobro si ti to zatego. 4 fine kvote za 5k. Nije da si jurio 1.15 ko Thilmo
mislim da sam ovde čak i pao na usrani siti. imao sam pre toga slične dobitke i poleteo. ma ja znam da ću za bilo koju kintu da pizdim, makar i 100 uplatio, onda sam uplaćivao lepe pare barem da znam zašto se nerviram
Ko je košarkaški analitičar ja sam
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-4205091-1662
Jel me ispratio neko?
Ako jeste poigrajmo zajedno
кренуо сам пут клаџе дајте неки тип за швабе и брите
https://i.imgur.com/k4bEnY9r.jpg
Ocekujem 0/4
Gde je mlatoni to me zanima
Sinoc me usralo veceras cekam njega
Da,bice 0/4. dajte malo nba da prepisem ps i mlatoni. Zasto umire ova sveta tema
Ja odmah napravio tiket i stavio onih 5k dibitak 20k.
I naravno predomislim se. Od 5 tekmi tri prošle, čekao bih Benfiku i Real večeras. Zdušno navijam da izgube.
Pa jbg ipak ti je 5k veliki deo od plate od 100k neka nisi pusti zajebanciju
Pa ja da prebacujem 10k dolara preko bosne bez provizije od 28e boleo bi me kurac realno.
Ne znam brate ja da imam 40 godina i da pišem tiket od 50 dinara u kladionici sam bih sebi ćuške lupao na sred ulice
A uz to da imam platu od 450 hiljada dinara pa evo ne znam
Totenhem jedini tim iz lige petice koji i dalje nema ni jedan X. Da li ga treba pojuriti u progresiji? DAZHAJK