Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kolko imaš godina Papete. Ima neka skala kolko smeš da uplatiš. Reko mi jedan mladi uspešni biznismen. Xd
Vodi Benfika. Ako i Real pobedi cu se ujedem za ova moja mudanca od cetres ljeta.
19
Valjda mozes do 100din. Ima neka eksel tabela šaljem ti na mejl.
Edit: Vesnin muž je.
Ne zavisi to od godina, nego od osećaja za sramotu i stid, nisi ti to lepo shvatio druže.
Ja igram tikete od 100 din ali idem i na skijanje,kako da objasnim ovaj paradoks pomozitemi
Aleksandarkg je bolid. Ozbiljan sam.
Još jedna stručna analiza.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-5689789-1662
Edit: Dobro, nalupao sam se da me ukenja. Xd
Ja smem da se kladim da ce se tvoj psihicki poremecaj jednom zvati po tebi
Hahah
E ps trebaš mi za neko pitanje oko auta, pa da ne postujem na automobilizam bezveze, ide pvt
Ej, o ovome pričam.
Neki seoski kafić, i sad dvojica likova onako selacstarpek se dovikuju da čuju svi.
-E Prle trebaš mi za neko pitanje oko auta ću kupujem
-Pa kaži be Mafijo.
-Ma da ne pricam ovde od automobilizam bezveze će budu ljubomorni ovi za šank.
Kanter 15.5 +
Bjelica 10.5 +
Fox 16.5 -
Dodao bih i milvoki dva kazu ista je ko ja
Ispratio mlatonija gospodara i dodao gsw vraca se kari veceras pa ono kao aj
Jadni, prejadni monako..
Čekao sam ih 1X mamu im jebem da im jebem.
Kari minus probat?
Bolje durent ako mene pitas, nabili su ga na 28,5 a kari mora da uzme svoj broj suteva. A i kari kad izlazi iz povrede obicno utepuje i cepa trojke 7/10
Al opet mene je usralo juce tako da cu danas vrv kurac da pogodim
I ja bih pre stavio Durenta nego Karija minus
Kanter = majmun