Кладионица

1. Pa budalice jedna naravno da ne bi lagao vidiš da piše fiks i sistem jbt, to je na drugom tiketu uzeo hiljadu a na trećem je vezao samo ova dva dobitna tipa za 10k uplate ali neće da se hvali...

2. Tj. te tikete je već isplatio pa ne može sad njih da kači, oh kako smo glupavi

3. na koju je foru ovaj vajtsajd skupio 15 vec nabijem ga

4. Lepo sam ja ovo probao, pascu izgleda na kembu samo

5. A evo i juta ce da izduva ok na 2

6. Ja samo vajtsajda majmuna padoh za lepe pare

7. Pa ne znam sta smatras lepim parama al eto tiket na prethodnoj strani za lepe pare okacen. Mislim lepe ako nisi plidu ili tilmo

8. Derouzen 13p za redom lol i to bez trojke

9. Evo bacanja i 14 i 15p za redom hahaha pa sta radi ovo

10. https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-2024144-1662

Ovo sam pao sinoc i odlucio da nema kockanja na sportske dogadjaje narednih godinu dana. Bolje igrati lucky six nego ova govna

11. Ja prepisao malo mlatoni,malo tronozac jbg isto popusio za vajtsajda.

12. Вајтсајд вент овер отхер сајд.. ок сам ћу

13. александаркг
    Nemoj tako, vidiš li ti da on gore ima sistemski tiket na 20 dinara na kom piše da je fiks tiket i na njemu je uzeo hiljadu dinara, znaš li ti s kim se sprdaš?!

kom piše da je fiks tiket

александаркг
    Pa budalice jedna naravno da ne bi lagao vidiš da piše fiks i sistem jbt, to je na drugom tiketu uzeo hiljadu a na trećem je vezao samo ova dva dobitna tipa za 10k uplate ali neće da se hvali...

vidiš da piše fiks i sistem

Dal je realno da se ovaj debilko samoispaljuje svaki put ahahhahaha.

14. Па не подржавам никога од вас, али оно.. твоји бламантни тикети од 50 динара су самоиспаљивање у фулу, цавуљо бугарска. ОТВОРИ СЕ ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ, БЕДНИЧЕ!

15. Podržiš mi jaja haha.

Ovde je poenta da je opet acakg ispao debilko. Al kad nije...

O ostalom možemo razgovarati kao muškarci.

16. Па тилмић, симпатично је то како заправо сачуваш и окачиш тикет од 20 динара који је губитан, а тај фамозни системски који је заправо добитан и на ком би ти свако свакако честитао јер си узео паре на два од три мушка прелаза наједном немаш, али си их ипак наплатио, па...

то можда пролази код касирки из максија и чистачица из темпа, али овде ти мало мањка аргумената јбг.

17. kako si fino izbacio vajtsajda kog smo obojica stavili haha svaka cast

18. Acokg alijas debilko.

Napinjao si me onomad za neku malo veću uplatu da lažem, pokazao sam ti tiket i popišao ti se u facu.

Posle sam postavio neki sat koji imam, ti si opet jeo govna i rekao da ulazes ban ako postavim video. Postavio sam, ispišao ti se u facu a ti nisi ispoštovao taj ban.

I sad opet se javljaš i pitaš da l pričam istinu. Ja sam rekao da nikad ne lažem. A vozim vas ko volove, al Vukajlija za to služi.

I opet, iapušio si za sve što si pričao protiv mene, namazao sam te govnima i sad se hvataš za tiket od 20din i mizernog dobitka, kao izmišljam

Ti si dečko debilko al ozbiljno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.