Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
квоту 200 ми је оборио глупандер брозовић па ти гамби навијај за њих
ja sam igrao ovo
butler 19.5 +
j.richardson 19.5 -
j.lamb 17.5 -
whiteside 12.5 -
danas minusi gađaju se
mada mi je vajtsajd bio 13.5 kad sam ga gadjao, nisam ni primetio da su spustili, tek kad sam uplatio
da i bukera imam minus na 25.5, trenutno je na 6 poena, sad je poluvreme
Buker se povredio
Vajtsajd -
Redik +
Derozan +
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-6871299-1662
Samo veće sume ganjam za sto manje para.
Fiks i sistem. Ovde sam uzeo hiljadarku u sistemu. Al ce padne i veca suma kad tad. A verovatno.nikaf al se igramo jbg.
Ispracen gospodin mlatoni
Evo od mene
https://i.imgur.com/aY1JMtR.png
Koja je ovo kladionica? Ima li je u zemaljskom obliku ili samo na netu i zašto si njihov član, ima li kakvih prednosti što si izdao pinbet?
Kemba i bacanja promasuje haha majko
To je pinbet kao, iste sifre i granice i sve samo je lokalnog karaktera pa imam razne povoljnosti
Oh da li se nude radnice ako ubodeš tiket na 50 dinara da li da li
Pa ne znam brt nikad nisam odigrao tiket na 50 kinti
Ako me pitas dal imaju bonove za kafu isto ne znam xd
Pređite na pvt
Mi to zbog tebe, da imas osecaj da i ti razgovaras sa nekim
Nemoj tako, vidiš li ti da on gore ima sistemski tiket na 20 dinara na kom piše da je fiks tiket i na njemu je uzeo hiljadu dinara, znaš li ti s kim se sprdaš?!
Ja koliko sam video pise dobitak 0 dinara
Ali mi cudno to nesto, pa ne bi tilmo lagao