Кладионица

1. obije borusije,aberdin, blekpul,barsa kosarka,granka 164 plus,novgorod 162 plus

2. Samo lejkersi, da papi

Na drugom prepisem mlatonija i dodam orleans kao aj pojacam malo dobice majami mrtvi

Narator vojs: nece

3. Gospodin mlatoni da se javi na vip salter 1 ako je slobodan hvala

4. Freiburg - Hannover = 1
    Mainz - Frankfurt = 2
    Werder - Hoffenheim = 1
    Schalke - Leverkusen = 1X
    Bayern - Leipzig = 1 (mada bi mogo bi bayern kuci kiksat hladno)

Arsenal - Totenhem = oba daju gol
    Chelsea - Bournemouth = 1

Na ovo sve uplata 20 eura, poslusajte plidua. Ja se rijetko javljam al kad kazem zabodem u srz

5. E ps ovo odigrah upravo

Monte Moris 11.5 +
    Lejkersi up 227.5 +

6. Srecna slava Nikolase!

7. Da 100 godina slaviš, domaćine!

8. Nikolas kupio 10 kila kavijara za slavu i služi tunu onu što pecaju oni likovi na diskaveriju, e to je za mene parada domaćina.

9. Ispraticu vas delimicno autore plidu,srecna slava nikolasu i ostalima

10. Ajmo mlatoni jedan slavski dubl ili tripl jer ponuda je slavska pa uz pomoc svetog nikole na dimljeni losos

11. Pu jebemu leverkusen mrtvi, a ti šalkiću kako misliš na megdan cityu jeli sramoto

12. Meni toronto i konli plus deluje bas bas sigurno

13. Sinoć Lebron promaši na kraju šut za prolaz, peder jedan

Rasel 18.5 -
    Dramond 17.5 +

Srećna slava svima

14. Video sam jbg xd

15. Ispratio sam te, necu dodajem nista ovaj put

16. Dramond panj, kako je moguće da za 42 min igre samo 7 puta šutne na koš

17. Ps dubl ispracen i dosao, hvala

18. Hvala ljudi, ipak je bio samo imendan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.