Кладионица

1. из икса у икс ћу да гађам, и на неком луђем тикету 1:1 тачан резултат.
    један са головима:
    андерлехт - генк гг3+
    бриж х2+
    њукасл гг
    севиља гг3+
    фиорентина гг

и један навијачки:
    олимпијакос 2
    ђенова 1
    виљареал 2
    челзи 1

2. kako mi čelzi smdi na žestoki prelaz :)
    ili 2-1 ili 1-2 :)

3. auuuuu Sale d snajperist .... kakva šteta za tiket

4. Hihon - Osasuna 1 (2.15) (igraju 3 za 3)
    Fiore - Udineze 1 (2.40) (isto)
    Njukasl - Aston Vila 1 (2.05)

Ја одигро ово и изјанио :Д

5. Jebiga, proso ti i Njuka i Fiore, samo na Hihonu srani jebo sam im sve :)

6. Lil je odložena utakmica tj. valjda prekinuta ...

7. Lil je odložena tekma, ali nema veze. Ko da je nisam ni igrao.

8. Ма и то би дошло Џанк, него им утну Лекић при крају :))
    Макар сам погодио Челси, иако нисам игро

9. aleksandarkg
    из икса у икс ћу да гађам, и на неком луђем тикету 1:1 тачан резултат.
    један са головима:
    андерлехт - генк гг3+
    бриж х2+
    њукасл гг
    севиља гг3+
    фиорентина гг

и један навијачки:
    олимпијакос 2
    ђенова 1
    виљареал 2
    челзи 1

јеботе. први прошао, а други... хватао кеца на ђенову, и двојку на виљареал... а обалио ме челзи после 3:0... брука!

10. Ја погодио Фиорентину и Њукастл 2-3,пао јебени ПСВ.

11. Ma jebo ja Lekicu majku, eto to... :))

12. Ajmo ajmo predlozi za NBA...Brajant bi mogo da dodje ispod, cuvace ga Iggy, a i Lejkersi ce ici vise preko centara....

13. Koliko je određeno za Brajanta? Pu jebem ti život, sad gledam kvote za NBA. Odigrao bih ga, ali imam osećaj da bi me po zilijarditi put sjebala jedna tekma, tako da ću ipak da se klonim toga. Šta bi moglo da dođe večeras Liverpul-Totenhem, 1 ili x? Ja mislim da će pre x da dođe, ali bilo bi baš lepo da padne 1...

14. 29,5 je na brajanta, kontam da odigram ispod, i liverpul isto, i dalje nemaju poraz kod kuce al retko dobijaju :))

Sta znam, meni je i Filadelfija danas, Nju Orleans, i Niksi...mada mogo bi i Orlando da otkine Kliperse...

15. Sve ono što i ja mislim. :) Samo za Orlando i Kliperse nisam siguran. Klipersi igraju prilično promenljivo, a Orlando jeste jak, mada bih ja to ipak izbegao. Za Nju Orleans sam ubeđen da će dobiti. :) Ipak sam odigrao, ali koševe.

16. Video si i Orlando, nisu igrali lose protiv Indijane....a Klipersi bas lose igraju u gostima, a Orlando izgleda dize formu...

EDIT: Grifin bi mogo preko 22,5, cuvace ga Skola, najgori odbrambeni igrac u ligi :))

Iguadala isto, preko 13,5..

17. Šta bi moglo da dođe večeras Liverpul-Totenhem, 1 ili x? Ja mislim da će pre x da dođe, ali bilo bi baš lepo da padne 1...

двојка. из два у два. гост два плус. и, евентуално, гг3+, можда умуља неки гол онај ружни холанђанин, прекинуо пос' скоро.

18. Upucaću se u glavu bude li taj kretenski Totenhem dobio.

Iguadala isto, preko 13,5..

ME LOŽIŠ?! Pa taman da igra leđima protiv Hauarda utrpao bi toliko! :) K'o iz pičke preko.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.