Ja prvi put u zivotu da dva puta zaredom da dobijem, doduse nisu neke pare. Danas mi govna ne dadose da odigram kombinaciju borac 1&0-2, pa je koeficijent oko 8.
Nisam ni ja znao,tek u 8 kad sam krenuo u grad saznao,i zakasnio da uplatim.
A bili mi kupili dojavu po danu,nas desetorica po 3 eura.Blokirana utakmica bila u svakoj kladzi,a nije ni dosla kako treba. xD
Evo istekao mi ban pa da se javim.. Skocio sam na onom dobetu na 25e.. Ubo totenhem 4-6, psg sa hendikepom, ubo juce cibonu i bragu i diglo se polako.. za nocas stavio na kliperse i bulse neku sicu cisto da profitiram u toku noci..
Hajde Gazimudo, ponedeljak je izuzetan dan za dobitke.
Reci mi tri para, a da im ukupna kvota ne bude ispod 50.
Evo mog mišljenja, a vi recite ima li smisla ovo uplatiti, recimo 200 din:
Iglsi-Ajndhoven-2GG (2.80)
Sparta-Den Boš-2GG (2.65)
Nant-Avr-1 (2.00)
?
Kad god dodje Arsenal da igra nemam blage šta da odigram,ne bitno sa kime igra...Za sada sam na tiket stavio Hull Leeds 1 kvota 2.00 i nzm šta još da odigram.A pre neki dan kakav me je tiket prodao za 10000 jaoj ono najteže Leverkusen Bayern 1 mi je prošlo i padnem na jednu utakmicu, nisam znao to veče šta da radim.....
Je l' znao neko od vas za Sedan-Monaco 1-x?
Kod mene se pola grada oparilo :)
a ti ne pricas :D
EDIT: Videh juce nekog lika stavio 1500e na Borac cacak, reko buriju....izgleda da je namesteno bilo
Ja prvi put u zivotu da dva puta zaredom da dobijem, doduse nisu neke pare. Danas mi govna ne dadose da odigram kombinaciju borac 1&0-2, pa je koeficijent oko 8.
Nisam ni ja znao,tek u 8 kad sam krenuo u grad saznao,i zakasnio da uplatim.
A bili mi kupili dojavu po danu,nas desetorica po 3 eura.Blokirana utakmica bila u svakoj kladzi,a nije ni dosla kako treba. xD
jebes to sto zna pola grada, ako je namestena, ogranicen je i broj uplata od tog sto je namestio...
иии, ал' сте замрли овде. слабо данас, нико се не курчи, а?
ПАЈСАД!
http://www.flashscore.com/match/YoD4RvNA/#match-summary
0:24!!
tvrda tekma
Ja mislio neka greska na teletekstu :)
Evo istekao mi ban pa da se javim.. Skocio sam na onom dobetu na 25e.. Ubo totenhem 4-6, psg sa hendikepom, ubo juce cibonu i bragu i diglo se polako.. za nocas stavio na kliperse i bulse neku sicu cisto da profitiram u toku noci..
Ajax 3+ .. .Totenhem 3+ ... Anderlekt 1.... Real 3+ Kvota 4 :)
Uplata 10 isplata 40 .. Ćao zdravo
Hajde Gazimudo, ponedeljak je izuzetan dan za dobitke.
Reci mi tri para, a da im ukupna kvota ne bude ispod 50.
Evo mog mišljenja, a vi recite ima li smisla ovo uplatiti, recimo 200 din:
Iglsi-Ajndhoven-2GG (2.80)
Sparta-Den Boš-2GG (2.65)
Nant-Avr-1 (2.00)
?
Ljakse,meni samo pada na pamet Galatasaraj dvojka,al i to ce da zajebe verovatno..
Ponedeljak je bulja dan za kladionicu..
Ou!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-2428126-960
Mogao bi Arsenal večeras da dobije?
OD mene 3duple sanse na 200din,pa sta bude:
Birmingem 1X @ 1.95
Arsenal X2 @ 1.7
Benfika X2 @ 2
A ko voli basket nek pokusa Cibonu keca. Ovo im je poslednja sansa da stignu do final 4.. @ 1.85
Pa kolika je kvota? Nije više od 1.8
Evo editovao sam post,i napisao sve kvote, i da dodam jos jedan par za sve sladokusce:
Evian - Marsej 1/2 @28
Eee, može to, Gazimudo, dobra fora skroz. Inače, ubeđen sam da će večeras Arsenal - Milan da bude x, ne znam zašto.
Kad god dodje Arsenal da igra nemam blage šta da odigram,ne bitno sa kime igra...Za sada sam na tiket stavio Hull Leeds 1 kvota 2.00 i nzm šta još da odigram.A pre neki dan kakav me je tiket prodao za 10000 jaoj ono najteže Leverkusen Bayern 1 mi je prošlo i padnem na jednu utakmicu, nisam znao to veče šta da radim.....
Šta mislite za Arsenal Milan iz 1-2 ili iz x-2 ?