Кладионица

1. Ne, ne. Mislim, stavi ti ako misliš da će doći, a i obično se ispostavi da ono što ja kažem da će doći dođe suprotno, tako da... :) Evo mojih idiotluka:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8413908-961
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7005114-961

2. Srečno sa tiketima, drugi je do jaja ali veliki rizik kada igraš tačan rezultat volim kad neko ga ubode tako da srečno još jednom :)

3. Ja počeo ponovo da igram kladžu na netu.

Igram na Bet365. Minimalni ulog je 0.2 evra, pa sam krenuo sa onim duplim uvećavanjem uloga gadjajući kvotu 3 ili veću. U principu samo igram basket, dve tekme gadjam granicu, plus ili minus i to u lajvu. Kvote mu dodju izmedju 1,8 i 1,9. Kontam da mogu da nabodem jedan tiket od 8-9 koliko bih imao da ispratim. Uvek kad pogodim, vraćam se na početni ulog od 0,2 evra, normalno.

Za sad ne ide loše, javljam za neki dan koji je fazon.

4. Ja cu za par dana da uplatim na mozzartu avans.
    Ukinuli su uslove, minimalna uplata za obican tiket je 50, a za singl 100din..
    Tako da u principu mogu da igram sta mi se prohte bez cimanja u kladzu..
    A online kladze su isto to,samo sto moram da se patim sa bankama i ostalim glupostima..

5. minimalna uplata za obican tiket je 50, a za singl 100din..

Čekaj, otkad kreće to za minimalnu uplatu 50 kinti, pošto smo danas ja i ortak igrali za 20 nekoliko tiketa? Pravo da ti kažem, mog'o bih i ja da cepim taj avans, samo da malo prikupim neku kintu pa onda... :) Dža mi se što su smanjili singl na 100. Uplatiš neki prelaz i bole te brige. :)

6. Ovo sto sam pisao u prethodnom postu se odnosi na igranje preko neta. U zemaljskim kladionicama mozes i dalje da igras za 20 dinara.
    A preko neta je do danas bila minimalna uplata 100,a za singl 200.

7. Закаснио на италијане, и решио само да ребнем два прелаза, из зајебанције:
    Апоел х-1 (ако дође пх, готово да сам сигуран да иде у кеца, апоел има неки баш велики проценат добијених утакмица х-1) и
    Барселона 2-1.
    Јебеш га, то је педез динара, спрдња.

8. Gazimudo, imam pitanje u vezi Mozzart kladjenja online. Jel bi mogao ja da "kljucam" na sitno, npr. uplacujem singlove od 100 dinara na kvote 2, 2.5 i kada nakupim recimo 3000, da odem i trazim da mi isplate recimo 1500? I onda da nastavim da se kladim sa ostalih 1500.

9. Папетматере, надам се да си трезан написао тај пост?

10. Mislis da se ciganisem zbog 1500 dinara?

11. izguglaj Martingale sistem...

12. Znam za to. Ali ne razumem kako si to povezao sa mojim pitanjem.

13. NASISAJTE MI SE MASNE KURČINE, GOVNA JEBENA PRODANA FRANCUSKA RUŽNA! M'RŠ BRE!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7813832-961

14. Odem u kladionicu nakon godinu dana, rekoh nisam dugo (a bio sam zavisnik), stavim zadnjih 500din, i vidi sranja.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1065-7606606-961

15. I ja stavio 500 kinti na ovaj govnarski tiket, i pukne ortak na njegovom tiketu za 1400 na ova govna francuska prodana, jebem li im familiju, dabogda ih preplavili oni Šiptari dole iz Marseja, a ja za 2300. Obojica igrali duplu šansu. Koja je ovo prevara, jebem ti život!

16. Necu da se pravim pametan Griffine, ali znalo se da Apoel dobija. Osetilo se. Kod mene u kladzi svi igrali 1 ili X-1.

17. Kod mene su singlirali 1X ili 0-2. Koji kurac nisam odigrao to već mrtvi Vest Hem.

18. Ma ok brate, opušteno, ali čekaj, je l' ti stvarno zvuči i približno zdravom razumu da jebeni APOEL tuče ziljavi Lion, ne znam u koliko lošoj formi da je taj isti ziljavi retardirani tim? Ja sam mogao glavu da dam da će doći x, ali sam kao fazon za svaki slučaj stavio x2 jer sam očekivao da će ta govna da se opasulje posle one katastrofe u ligi, ali KURAC!

19. Kakav fudbal kake pičke materine, kad mrtvi Lion ne može da izjednači jebenu celu tekmu protiv pokojnog Apoela...treba igrati lepo hokej i basket.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.