U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam na sve tikete stavljao Jagodinu i Zvezdu, valjda ce doci. Mislim da je west hem sigurica, huddersfild i rumuni ocelul.
шта бре јавор 2:0, гледам директно, кога јебеш?! :Д
иде ово у двојку, и то кад намештају, наместиће љуЦки, из кеца у двојку.
едит: видим да си се зајебала, на јагодину си мислила :)
прође. леп кец био, хвала бвдлги на сугестији. сад још звезда дође, и ја добар, а за даље - видећемо.
едит2: а доћи ће и борац изгледа. још раднички да улети, и хајдук, и аукурац!
ЕДИТ3: 1:1, ЕВО ВАМ ЦКУРА! :Д
Селена помешала Јавор и Јагодину. :Д
Једва чекам да видим какви су то голови падали у Јагодини. лололо
Kretenuša smotana. Ignorišite :D
Ево гејлије изједначиле. Можда ипак буде нешто од мог тикета.
Vode, svaka im dala. Možda napokon prođem tiket. Od kada ubodoh onu kvotu od 4,40 na Arsenl nisam prošla tiketa...
Је л' и Смедерево-Борац нека намештаљка?
:D
A niko da pofali bvdlgu i njegovu dojavu? :) Bra'o ćo'eće, samo ja NARAVNO opet nisam imao kintu da to singliram. U svakom slučaju, stavio sam ih na 2 tiketa i na oba su mi dobro podigli kvotu. Fala u svakom slučaju. :)
Uh da, i to prošlo, ja zaboravih. Al kad mene sere. Moram čekati još dvije utakmice. PU!!
BVLDOGA DANKE ŠN ŠTO NISI DŽANKI!
не јејте говна, ја се већ зафалијо. бвдлга, имаш 3 пива кад дођеш у каге од мене, прош'о ми онај дубл јагодина и звезда. а ако дође још и дортмунд х-2 и динамо б. 2, имаш пивџане кол'ко мо'ш да попијеш, не правим проблем :Д
I ja se zahvaljujem mada me na jednom sjeba rad i vojvodina, jbg ne smedoh da singliram. A nasa mrtva liga sve od nula do dva. Imam jos dva ziva tiketa. I na oba zvezdu i jagodinu. Aleksandre, u kojoj se kladionici kladis u kg?
Jebeš ga Coa, nisam čitao onaj ceo tvoj edit, mrzelo me. :) A koji mi kurac bi da odigram Zvezdu 0-2? Trebalo je i na tom tiketu 2 i ćao. Bajern petarda poluvreme jebote! Sele, koi su ovo šokovi s nikovima? :D
Ја ћу морати на поправни. Сјебала ме Војводина, јебем ли им равницу!
Е да, хвала, Бвдлго.
Sjeba Hajduk,a bio sam ubedjen da ce dobiti.
Hvala BVDLGA. Svaka ti dala pa opet u red stala.
EDIT:
7:1 . kakav fail.
БВДЛГА родијо! Е то се зове "дојава".
Ја чекам још Хајдук - Сплит 1, везао са Јагодином, на другом ме обори Војводина.
Hvala bvldga! Ko me jebe što sam seljak alavi pa vezujem Bajern i West Ham, pa čekićari useru motku...
Svaka cast bvdlga...samo ja dok dodjem do srpske lige stavim tonu utakmica.
локалне клаџе, олимпик и олимп, ту ми пред носем, а и до јаја је јер су љомберске па кад изађе листа у петак, тако је до понедељка, што је понекад јако добро јер од петка до понедељка падне квота на неку текму са рецимо 2.6 на 2.1, што може фино да се искористи :)
ређе моцарт и миленијум, кад сам по граду.
'АЈДЕ БОРУСИЈО, АЛ' ПОЛАКО, У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ, А ВИ РУМУНИ МОШТЕ КАД 'ОЋЕТЕ, САМО КОКНИТЕ ЈЕДАН!
Uplatio mi Čače klitoris, pa se kurčim :D