Кладионица

1. Sele sestro brate , promeni kladionicu , keve mi!

2. jebeni wwin, sranje od kladionice

3. Ja nisam sigurno dve godine odigro tiket nedje drugo osim u mozzart'u, najjačiji su

4. Ma mozzart objasnjava,al kad uplacujem tiket kad nisam gajbi, ulecem u prvu koja je pored, a uglavnom nije mozzart. :/

5. E da, i Goias je 3za3 verovatno, zato sam i stavio, 1 treba da dodje :) jos ovaj info

Goias is very good at home,after 11 matches they are still without lost 7w-4d-0l . Tonight Goias without Wellinton(df 4/0) and Ramon(mf 20/6). back are 3 important players Lucas(Df 13/1),Iraley(att 19/4) and best player Goulart(att 20/7 top scorer) are all back in Goias's squad.
    Criciuma is without few very important players! Douglas(first gk 17/0),Ezequeil(df 16/1),Rodrigo Possebon(mf 8/0 young talent),Fransergio(mf 16/2),Gilmar(att 16/3 ,3rd scorer),Lucca(att 19/8 ,2nd scorer) and best player Ze Carlos(att 19/20 league top scorer) are OUT!!

6. Kacmo kod mozzarta evo jednu sam danas odigro. Tiket "Okrećem turu i šmekam malu u majci na bretele i farmerkama zvoncarama"
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-4477873-1015

7. Kako cete svi popadate na Lale, niste svesni.

8. odigrao Hrvatsku X2
    Holandiju 2
    grčku iz X-1
    i švabu 2
    na drugom
    Srbija iz x-1
    pravoslavne Ruse iz 2-2
    i urugvaja 1

9. Srbija 0-2 99,999999999%

10. Dzankaro, ove tvoje brazilce valja pokusati u hendikepu, dobra kvota!

11. Koja je šifra u Mocartu, da će Bosna pobjediti i dati više od dva gola?

12. Valja Gazimudo, kao i Bolivijce, Bolivljane kakogod :D

13. Моји цимери одиграли на Србију и Велс 0-1. Долази сто посто.

14. Goias 1
    Srbija 0-2
    Bosna hend. pobjeda

15. Makaron da ne pitaš možda koja je kvota? 1.65 je kvota na kombinaciju 1,3+
    a šifra utakmice je : 6605

16. Jel bolje onda hendikep, kvota 1.62 ?

17. Bolji je hendikep.

18. Ja odigrao:
    Kipar-Island 1
    Bugarska-Jermenija 1
    S. Irska-Luksemburg 1
    Gruzija-Španija 3+
    Švajcarska-Albanija 1

Kvota 12
    Ako dođe super. Ako ne, jebeš 100 dinara.

19. Zajeb, 3+ sam stavio :D
    Saću editujem.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.