Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pičko, aj na temu BL
Barselona, kakvi gejziri!
Bayern 1
Chelsea 1x
Man J 1-1
Barcelona Dw 1
Barselona namestila da uzmu pare od kladijonicu!!!1
pičko, aj na temu BL
Ošla.
Замолио бих да ми се јави на певете неко ко је уплатио паре у Моцарту за онлајн клађење. Имам пар глупавих питања, чисто да будем сигуран да знам шта радим.
Допуна: Стивен је, нисам неки право ниоткуда. :)
Ti ili pratiš fudbal koliko ja trenutna dešavanja u mikrobiologiji ili me namerno podjebavaš. Aj mi sad molim te reci kako je BATE zapravo jako dobra ekipa sastavljena od iskusnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu individualnim potezom da reše utakmicu. Koji kurac bre jebote.
Evo, ako ti smeta, neću više.
Da, video sam. 1. gol userstvo, 2. čist ofsajd, 3. nisam ni video i boleo me i kurac da gledam. Mada jesu ispali teški majmuni što su uopšte dozvolili sebi da prime ijedan gol od onakve ekipe, ali 'ajde. Nije to uopšte loša ekipa, međutim ispostavilo se da nisu loši samo na papiru.
E u kurac, baš zamalo...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-2114482-1017
A na drugom odigrao prvo poluvreme Bate i Galatasaraj...
опрости, блејче, нешто сам био фрустриран, и вечерас сам много мртво пао на једном тикету, остали тотални промашај, не знам више који пут за редом. узајмио сам нешто кеша за сутра да испратим квоту 3-4 да се вадим из гована, а онда погледам сутрашњу понуду и видим да не знам како да склопим квоту 4 од онолико утакмица, па ми је тако твоје псовање бате борисова некако дошло у лошем тренутку :)
шта велите, је л' сигурније партизан и копенхаген гађати кечеве, ил' 0-2? рачунам поред тога и наполи, лион, билбао кечеве и интер 0-2. па ил' пуковник ил' у минусу из кога не знам како да се чупам.
а на неком луђем тикету бих пробао иксеве на њукасл, ливерпул, удинезе и псв.
Ja neam pojma, neću ništa ni da igram. Jebeni kup uefa je haos za pogoditi... Mada mi primamljiva kvota da levante daje 3 gola onim slepcima - 2.75.... Ako mi ne bude mrsko da mlatim do kladže baciću 600-700 dindži, ne više nikako :D
danas preskačem italijane i engleze... njih realno boli urac za ovim takmičenjem, pa boli i mene za njih... evo macari najavio napoli u rezervnom sastavu http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/macari-izvodi-drugi-tim-protiv-aik-a-96354.html
e u pičku materinu, još mi samo to treba...
Evo prođoh juče dve utakmice i večeras čekam Napoli i Levante ali sad me malo uzdrma ova burijeva vijest.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-9568316-1017
Ako se u međuvremenu ne predomislim, za malo veću kintu ću odigrati ovo:
Apoel - Atletiko - 2 (1.50)
Totenam - Lacio - GG (1.72)
Levante - Helzinborg - 1 (1.45)
Dnjepar - PSV - GG (1.67)
Ukupna kvota 6.25
Ne znam šta bih ovde izbacio ili menjao u slučaju da promenim odluku.
Bordo - Klub Briž 1
Napoli - AIK 1
Partizan - Nefči 1
Lyon - Sparta P. 1
Atletiko Bilbao - Irioni 1
--------------------------------
6.23 kvota
e ovako, ne atletiko i napoli... atletiko bez falkaoa, turana, tijaga, godina i gabija... a ovi bez kavanija, mađa i inlera... jebi ga...
Ok. бури. Onda je GG sigurnija varijanta, ili ću izbaciti taj par i ubaciti Leverkuzen keca.
P.S. Verovatno si u pravu: Upravo su na mocart sajtu pojačali kvotu sa 1.5 na 1.7, a do kraja večeri će je pojačati do 2.00
Je l' sam u nekom zestokom tripu ili je pre par dana kvota na Partizan bila 1.4?
Na tripu si. Od početka je 1.7 (bar u Mocartu).
To onda uopste nije losa kvota. Gde ce Partizan da uzme bod(ove) ako ne protiv uslovno receno, najlakseg protivnika, i jos na domacem terenu.
Za danas :
Leverkusen 1
PSV 2
Kopenhagen 1
Maritimo 1
pa sta bude :)
Nover, ako misliš da prođeš tiket, razmisli da li bi ostavio Maritimo čitoga keca.
Juce prosao Shakhtar H1 i Bayern 1 na 1000. Dobio 2030 dinara. Nije lose.
Danas cu da bacim 1000 na PSV i jos nesto, ali ne znam za sada sta.
EDIT: Lyon verovatno.